Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

The One Minute Sales Person (1 audio-cd)

Audio-cd Engels 1988 9780739307687
Verwachte levertijd ongeveer 8 werkdagen

Samenvatting

Iedereen is een verkoper. Sommigen verdienen hun brood met het verkopen van producten of diensten, anderen moeten ideeën verkopen of zichzelf verkopen. Dit programma leert u de 'One Minute' methode waarmee u uw succes wat betreft het verkopen (ongeacht wat u verkoopt) te vergroten en prettige bijkomstigheid is dat u meer plezier krijgt in uw werk en uw privé-leven.

Ten eerste heeft u de juiste houding nodig. Een nieuwe kijk op uw zelfmanagement en uzelf verkopen aan uzelf. Het meest belangrijke is dat u het verkopen in een nieuw licht gaat zien en gaat inzien dat u bezig bent met het helpen van anderen te verkrijgen wat zij willen hebben ook al word u daar zelf beter van. Deze samenvatting van het boek 'The One Minute Sales Person' op audio-cd met een speelduur van circa 1uur wordt voorgelezen door de auteur Spencer Johnson.

Specificaties

ISBN13:9780739307687
Taal:Engels
Bindwijze:audio-cd
Aantal pagina's:60
Verschijningsdatum:18-10-2018
Hoofdrubriek:Reclame en verkoop

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Spencer Johnson

Spencer Johnson was chirurg en psycholoog en werd wereldberoemd als schrijver van fabels voor kinderen en parabels voor volwassenen. Met Ken Blanchard schreef hij onder meer de One Minute Manager-serie. Hij overleed in juni 2017 op 78-jarige leeftijd.

Andere boeken door Spencer Johnson

Inhoudsopgave

Deze samenvatting van het boek 'The One Minute Sales Person' op audio-cd met een speelduur van circa 1uur wordt voorgelezen door de auteur Spencer Johnson.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The One Minute Sales Person (1 audio-cd)