Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

The One Minute Manager (2 audio-cd's)

Audio-cd Engels 2001 9780743509176
Niet leverbaar.

Samenvatting

'The One Minute Manager; is een van de meest succesvolle managementboeken ooit uitgegeven. In dit levensveranderende audioboek geven Blanchard en Johnson (auteur van de internationale bestseller 'Who Moved my Cheese?') de luisteraars uitgebreide uitleg over effectieve managementstrategieën die tijdbesparend zijn en de productiviteit vergroten op het professionele vlak alsook in het privé-leven. Ogenschijnlijk simpel en meetbaar effectief helpt het 'one- minute management' u om de winst op te stuwen tot grote hoogte. Op de twee audio-cd's wordt het boek 'The One Minute Manager' voorgelezen door de auteurs van het boek Ken Blanchard en Spencer Johnson.

Specificaties

ISBN13:9780743509176
Taal:Engels
Bindwijze:audio-cd
Hoofdrubriek:Leiderschap

Lezersrecensies

4.3 van de 5
3 stemmen
1
2
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Kenneth Blanchard

Ken Blanchard is 'Chief Spiritual Officer' en voorzitter van de raad van bestuur van de Ken Blanchard Companies. Hij heeft een dozijn bestsellers op zijn naam staan zoals de internationale bestseller 'De one-minute manager' en de bestsellers 'Maak een fan van uw klant' en 'Gung Ho!'. In totaal zijn er ruim twaalf miljoen exemplaren verkocht in meer dan vijfentwintig talen. Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in San Diego, Californië.

Andere boeken door Kenneth Blanchard

Over Spencer Johnson

Spencer Johnson was chirurg en psycholoog en werd wereldberoemd als schrijver van fabels voor kinderen en parabels voor volwassenen. Met Ken Blanchard schreef hij onder meer de One Minute Manager-serie. Hij overleed in juni 2017 op 78-jarige leeftijd.

Andere boeken door Spencer Johnson

Inhoudsopgave

Speelduur: ongeveer 80 minuten

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The One Minute Manager (2 audio-cd's)