Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , e.a.

Whale Done! (3 audio-cd's)

The power of positive relationships

Audio-cd Engels 2004 9780743525916
Niet leverbaar.

Samenvatting

Bij een orka denkt u waarschijnlijk aan een gevaarlijke killer, maar toch laten deze slimme dolfijnen zich maar wat graag allerlei kunstjes aanleren. Hoe doe je dat, vraagt manager Wes Kingsley zich af, laat je ze eerst verhongeren en dan reiken naar een visje? In gesprek met een orkatrainer leert Kingsley over vertrouwen kweken, goed gedrag prijzen en verkeerd gedrag corrigeren. De parallellen, of beter, verschillen, met zijn eigen situatie in zijn werk zijn hem onmiddellijk duidelijk. Kingsley gaat vaak op zoek naar iemand die hij kan betrappen op een fout. Samen met een bedrijfsadviseur gaat hij aan de slag om zijn managerspraktijken, maar ook zijn gezinsleven, een nieuwe impuls te geven. Kenneth Blanchard wijst u in zijn bekende stijl de kracht en de effectiviteit van positieve feedback. 'Whale Done!' zal zowel op het werk als in de privé-sfeer een bron van inspiratie zijn. Het boek 'Whale Done!' wordt u voorgelezen op 3 audio-cd's met een gezamenlijke speelduur van circa 3 uur door Tony Roberts.

Specificaties

ISBN13:9780743525916
Taal:Engels
Bindwijze:audio-cd
Aantal pagina's:180
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Kenneth Blanchard

Ken Blanchard is 'Chief Spiritual Officer' en voorzitter van de raad van bestuur van de Ken Blanchard Companies. Hij heeft een dozijn bestsellers op zijn naam staan zoals de internationale bestseller 'De one-minute manager' en de bestsellers 'Maak een fan van uw klant' en 'Gung Ho!'. In totaal zijn er ruim twaalf miljoen exemplaren verkocht in meer dan vijfentwintig talen. Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in San Diego, Californië.

Andere boeken door Kenneth Blanchard

Inhoudsopgave

Het boek 'Whale Done!' wordt u voorgelezen op 3 audio-cd's met een gezamenlijke speelduur van circa 3 uur door Tony Roberts.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Whale Done! (3 audio-cd's)