Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Business Model You: A One-Page Method For Reinventing Your Career

Paperback Engels 2012 9781118156315
Niet leverbaar.

Samenvatting

Droomt u van een nieuwe loopbaan of een nieuw levenspad? Dat doen we allemaal. Maar de meesten van ons hebben geen gestructureerde manier om zichzelf opnieuw uit te vinden. En dat terwijl door veranderende businessmodellen op de werkplek ons professionele en persoonlijke leven uitdagender is dan ooit.

Hoe krijgt u weer meer vertrouwen en plezier in uw loopbaan?

Hetzelfde team dat de bestseller 'Business Model Generation' creëerde, laat in 'Business Model You' zien hoe u met behulp van de Canvas-methode systematisch aan de slag kunt met vragen als: Wat vind ik leuk? Wat kan ik? Wat past bij me? Welke waarde voeg ik toe? Hoe verkoop ik dat?

Optimaliseer het allerbelangrijkste businessmodel dat er is: Business Model You!

'Business Model You' leert u:
·het businessmodeldenken te begrijpen en uw huidige persoonlijke businessmodel te tekenen;
·de marktwaarde van uw vaardigheden te begrijpen en uw doel te bepalen;
·een visie voor verandering te verwoorden
·uw visie te vertalen in een nieuw persoonlijk businessmodel en belangrijker nog - dit nieuwe model te testen en in praktijk te brengen.

Zie ook: www.businessmodelyou.com.

Specificaties

ISBN13:9781118156315
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:257
Druk:1
Verschijningsdatum:29-3-2012
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan
ISSN:

Expertrecensies (1)

Business Model You: A One-Page Method For Reinventing Your Career
Brigitte Koehler | 31 oktober 2012
In 'Business Model You' van Tim Clark in samenwerking met Alexander Osterwalder, Yves Pigneur en Patrick van der Pijl maak je kennis met het businessmodel Canvas. Het leert je aan de hand van verschillende praktijkcases hoe je op jezelf, je leven en carrière kunt reflecteren. Ook leer je hoe je je persoonlijke carrièredoel kunt vaststellen, en welke stappen je kunt nemen om dit doel daadwerkelijk te realiseren. Dit model zorgt ervoor dat je je loopbaan opnieuw kunt gaan uitvinden, op één enkele pagina.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Tim Clark

Tim is een NEXT-gecertificeerde ondernemerschapstrainer, opleider en auteur. Hij leidt de mondiale persoonlijk-businessmodelbeweging op businessmodelyou.com. Nadat hij zijn zes jaar oude start-up in een multi-million-dollartransactie had verkocht aan een bedrijf genoteerd aan NASDAQ, voltooide hij zijn promotieonderzoek naar international businessmodel portability en schreef en redigeerde vijf boeken over ondernemerschap, businessmodellen en persoonlijke ontwikkeling, waaronder de internationale bestsellers Business Model You en Business Model Generatie, waarvan samen meer dan een miljoen exemplaren in dertig talen zijn verkocht. Eerder was Tim consultant en onderzoeker voor cliënten als amazon.com, Bertelsmann Financial Services, Intel en PeopleSoft. Zes jaar lang schreef hij het maandelijkse Japan Entrepreneur Report en Japan Internet Report-nieuwsbrieven, en hij schreef de allereerste breed gepubliceerde Engelstalige onderzoeksrapporten over het web en de internetondersteunde mobiele telefoniesector in Japan. Hij is afgestudeerd aan Stanford University, heeft een masters en doctorsgraad in business administration en hij werkte als professor aan de University of Tsukuba en als Senior Fellow voor het in Tokio gevestigde venture-capitalbedrijf Sunbridge.

Andere boeken door Tim Clark

Over Alexander Osterwalder

Dr. Alexander (Alex) Osterwalder is een van 's werelds meest invloedrijke strategie- en innovatiedeskundigen, een toonaangevende auteur, ondernemer en veelgevraagd spreker wiens werk de manier waarop gevestigde bedrijven zaken doen en hoe nieuwe ondernemingen ontstaan, heeft veranderd. Als een van de belangrijkste managementdenkers van deze tijd, staat Osterwalder bekend om het vereenvoudigen van het strategieontwikkelingsproces en het omzetten van complexe concepten in heldere toepasbare visuele modellen. Samen met Yves Pigneur bedacht hij het Business Model Canvas en het Value Proposition Canvas.

Andere boeken door Alexander Osterwalder

Over Yves Pigneur

Dr. Yves Pigneur is sinds 1984 Professor of Management Information Systems aan de Universiteit van Lausanne, en werkte als gasthoogleraar aan Georgia State University, Hong Kong University of Science and Technology en de University of British Columbia. Pigneur won in 2015 de Thinkers50 Strategy Award. Hij is hoofdredacteur van de academische krant 'Systèmes d'Information & Management' (SIM), en schreef samen met Alexander Osterwalder de internationale bestseller 'Business Model Generatie: Een handboek voor Visionairs, Game Changers en Uitdagers'. Hij behaalde zijn doctorsgraad aan de Universiteit van Namen, België.

Andere boeken door Yves Pigneur

Inhoudsopgave

1: CANVAS - Learn to use the key tool for describing and analyzing organizational and personal business models.
1. Business Model Thinking: Adapting to a Changing World
2. The Business Model Canvas
3. The Personal Business Model Canvas

2: REFLECT - Revisit your life direction and consider how you want to align your personal and career aspirations.
4. Who Are You?
5. Identify Your Career Purpose

3: REVISE - Adjust – or reinvent – your work life using the Canvas and discoveries from previous sections.
6. Get Ready to Reinvent Yourself
7. Re-Draw Your Personal Business Model

4: ACT - Learn to make it all happen
8. Calculate Your Business Value
9. Test Your Model in the Market
10. What's Next?

5: EXTRAS - Read more about the people and resources behind Business Model You.
-The Business Model You Community
-Creator Bios
-Notes

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Business Model You: A One-Page Method For Reinventing Your Career