Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Dutch Architects

Gebonden EN 2022 9788499361499
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Blader en bewonder de moderne architectuur van Nederlandse architecten. Gerenommeerd en geprezen over de hele wereld.

Nederlandse architecten voeren complexe en multifunctionele planopgaven uit in dichtbevolkte en sterk verstedelijkte gebieden. Ze hebben een geweldige staat van dienst in het geven van een nieuw doel aan gebouwen die ongebruikt en ongewenst zijn geworden. Voormalige pakhuizen, energiecentrales en industriële gebouwen worden nu state-of-the-art gerestaureerd en hergebruikt, met behoud van hun historische identiteit. Nederlandse woningbouwprojecten zijn internationaal bekend - ze bevorderen duurzaamheid, functionele en ruimtelijke samenhang. Nederlandse architecten zijn al eeuwenlang meesters in het beheer van water en land en hebben een responsieve ruimtelijke en stedenbouwkundige aanpak ontwikkeld. Dit boek presenteert een selectie van Nederlandse architecten, stuk voor stuk experts in het leveren van esthetische en architectonische kwalitatieve woningen, bedrijfsgebouwen, winkelcentra, snelwegen, parkeergarages, bruggen en meer.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

An illustrated selection of work by Dutch architects in densely populated areas, giving new purpose to existing buildings that have become unwanted.

Specificaties

ISBN13:9788499361499
Taal:EN
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:336
Uitgever:Loft Publications
Verschijningsdatum:6-7-2022
Hoofdrubriek:Kunst en cultuur

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Dutch Architects