Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Dat is toch duidelijk?

Een businessroman over retail

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2010 9789000310418
Voormalig top 100Totaal 2 dagen
Direct te downloaden

Samenvatting

Een overstroming leidt ertoe dat Paul de voorraad en distributie van zijn filiaal op een andere manier moet regelen. Hij kiest voor originele oplossingen waarbij iedereen zijn werkwijze moet veranderen. Het wordt al snel duidelijk dat veranderingen alleen slagen als iedereen er voordeel bij heeft. Anders gaan de hakken in het zand - vaak met een reden. Alleen diegenen die het echte probleem aanpakken slagen. De oplossing is vaak verrassend simpel. En dat is het moment waarop Goldratt zou zeggen: 'Dat is toch duidelijk?'

In 'Dat is toch duidelijk?' past Goldratt zijn succesvolle managementtheorie uit 'Het doel, de Theory of Constraints', toe op retail.

Specificaties

ISBN13:9789000310418
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:189
Druk:1
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Expertrecensies (2)

recensie
Onderonsje voor ingewijden
Jeroen Ansink | 4 februari 2011
De businessnovels van Eliyahu Goldratt moeten eigenlijk met een waarschuwing komen: niet geschikt voor lezers die niet tot in de puntjes bekend zijn met de auteur en zijn werk. De Israëlische businessgoeroe heeft met zijn Theory of Constraints weliswaar een miljoenenpubliek bereikt, maar hij neemt wel erg makkelijk aan dat zijn inzichten geen uitleg behoeven. Goldratt past zijn ideeën toe op retail in zijn nieuwste boek Dat is toch duidelijk?
Lees verder
recensie
Dat is toch duidelijk?
Joost van Driessen | 25 januari 2011
Met zijn boek 'Het Doel' verwierf Eliyahu Goldratt de goeroestatus. Het dikke jongetje bepaalde het tempo van de padvinderstocht, een heldere illustratie van de 'Theory of Constraints'. Die theorie is erg belangrijk geweest bij het (her)ontwerp van vele productieprocessen. Het nieuwste boek van Goldratt verlegt de grenzen naar de retailsector. 'Dat is toch duidelijk?' is een businessroman: Een belangrijke managementtheorie verpakt in de vorm van een roman.
Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
2 stemmen
0
2
0
0
0

Over Eliyahu Goldratt

Eliyahu Goldratt (1947-2011) is bij miljoenen lezers een begrip als wetenschapper, leermeester en managementfilosoof. Over de hele wereld passen economen, bedrijfskundigen en managers zijn gedachtegoed toe in hun eigen organisaties. Hij werd internationaal erkend als baanbreker in de ontwikkeling van nieuwe managementconcepten en –systemen.

Andere boeken door Eliyahu Goldratt

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Dat is toch duidelijk?