Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Solliciteren via LinkedIn - dyslexie vriendelijk

Zo zet je online netwerken in om nieuw werk & opdrachten te vinden

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2021 9789000339044
Evergreen439 dagen in de Top 100
Verkooppositie 4422Hoogste positie: 13
Direct te downloaden

Samenvatting

Dyslexie vriendelijke editie

Netwerken is dé manier om nieuw werk te vinden. En dit gebeurt steeds meer online. Vooral LinkedIn is een veelgebruikt sociaal netwerk om zakelijke contacten te onderhouden. En daarmee is het uitermate geschikt om een nieuwe baan te zoeken of opdrachten voor uw bedrijf binnen te halen. Tijd om er actief gebruik van te maken en de mogelijkheden volledig te benutten.

@ voor werkzoekers, werknemers, zelfstandigen, loopbaanprofessionals en carrièrecoaches
@ Praktisch, stap voor stap: wat kun je er mee en hoe doe je dat dan?
@ Boordevol unieke en succesvol bewezen netwerk-, internet- en carrièretips
@ Voor de beginnende en gevorderde LinkedIn-gebruiker

Specificaties

ISBN13:9789000339044
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:128
Druk:2
Verschijningsdatum:10-2-2021
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan
Jongbloed:Diversen

Expertrecensies (5)

Solliciteren via LinkedIn - Vinden en gevonden worden in je netwerk
Liesbeth Tettero | 3 maart 2021
Wil je een nieuwe baan? Dan is een goed LinkedIn-profiel een must. Maar het is niet voldoende om dat op orde te hebben. LinkedIn is tenslotte een netwerkplatform, met behoorlijk wat nadruk op ‘werk'.
Lees verder
Solliciteren via LinkedIn
Claudia Broeke | 22 september 2011
36.792 new people in your network since August 30. LinkedIn geeft mij continu door hoeveel nieuwe mensen er de afgelopen zeven dagen in mijn netwerk zijn gekomen. Dat maakt nieuwsgierig. Wie zijn dat dan, hoe kennen we elkaar en kunnen we iets voor elkaar betekenen? Aaltje Vincent en Jacco Valkenburg hebben een praktisch boek geschreven over de manier waarop je LinkedIn kunt inzetten om ander werk of nieuwe opdrachten te vinden. 'Solliciteren via LinkedIn' is een echt doe-boek. Computer aan, beginnen met lezen en meteen uitproberen als je iets interessants tegenkomt.
Lees verder
Solliciteren via LinkedIn
Peter Bosma | 12 januari 2011
Wie heeft nog niet via zijn LinkedIn-account de contacten met (oud-)collega's, vrienden en klasgenoten hernieuwd? Aaltje Vincent vond mij via LinkedIn nadat van mijn hand een recensie van haar boek 'Jobmarketing' in het blad Management & Literatuur was verschenen. Uit het contact dat daaruit voortvloeide, bood zij mij haar nieuwste werk aan, dat zij publiceerde met auteur Jacco Valkenburg; 'Solliciteren via LinkedIn'.
Lees verder
LinkedIn en het Fokke & Sukke-dilemma
Ronald Buitenhuis | 13 januari 2010
Prachtige Fokke en Sukke. ‘Dat hele LinkedIn hebben we maar opgegeven. Anders denken mensen dat je werkloos bent.’ Grappig, maar volgens de auteurs van het boek Solliciteren via LinkedIn, Aaltje Vincent en Jacco Valkenburg, volstrekt bezijden de waarheid. LinkedIn is volgens hen namelijk een wezenlijk en onmisbaar onderdeel geworden van carrières en van werving & selectie. Alleen moet je er niet te laat mee beginnen zoals 'onze' striphelden. LinkedIn is vooral investeren in de toekomst.
Lees verder
Netwerken via LinkedIn
Nienke van Oeveren | 23 november 2009
U heeft vast ook een LinkedIn-account om uw netwerk gemakkelijk te onderhouden en om snel een nieuwe baan of opdracht te vinden als dat nodig is. Loopbaanprofessional Aaltje Vincent en LinkedIn-expert Jacco Valkenburg geven in Solliciteren via LinkedIn tips om uw netwerk slim in te zetten voor uw carrièreplannen.
Lees verder
Alle expertrecensies (5)

Lezersrecensies

4.2 van de 5
37 stemmen
12
21
4
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

podcast
Aaltje Vincent en Jacco Valkenburg over LinkedIn
Ronald Buitenhuis 22 februari 2010 De meeste banen vind je nog altijd via je netwerk. Om dit netwerk te onderhouden is LinkedIn een handig hulpmiddel, betogen Aaltje Vincent en Jacco Valkenburg. Bovendien zoeken recruiters geschikte kandidaten op LinkedIn. In Solliciteren via LinkedIn beschrijven Vincent en Valkenburg hoe je je profiel zo aantrekkelijk mogelijk maakt voor hen. Zij vertellen M&L dat ze zelfs koningin Beatrix wel als adaptor zien.

Over Aaltje Vincent

Aaltje Vincent is een ervaren loopbaanprofessional, toonaangevend expert in jobmarketing, coach en trainer van werkzoekers. Ze is ontwikkelaar van de training Advanced Jobmarketing voor Loopbaanprofessionals en gastdocent in vakopleidingen. Daarnaast verzorgt ze lezingen en workshops over jobmarketing en solliciteren via LinkedIn. Daarnaast is zij lid van de Adviescommissie van het vakblad LoopbaanVisie.

Andere boeken door Aaltje Vincent

Over Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een onafhankelijk recruitmentexpert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied, te weten 'Recruiting Roundtable'. Sinds 1996 staat hij internationale organisaties succesvol bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces. Dit alles door slim gebruik te maken van nieuwe technologieën, arbeidsmarktcommunicatie en jarenlange expertise. Met zijn bedrijf Recruit2 helpt hij organisaties succesvol om meer uit hun personeelswerving te halen, van strategie tot realisatie, met minder moeite. Daarnaast is hij eigenaar en trainer bij Recruiter University. In 2009 werd Jacco Valkenburg verkozen tot 'Best Social Recruiter', niet zozeer omdat hij alle trucjes van LinkedIn kende maar vooral omdat hij van iedereen een recruiter weet te maken binnen een organisatie (onder andere met behulp van de inzet van sociale media). Op het sociale media gebied wist hij een LinkedIn groep te creëren met meer dan 200.000 leden en op Twitter, via meerdere accounts, ruim 300.000 volgers te krijgen. Jacco is auteur van meerdere succesvolle boeken zoals 'Recruitment via LinkedIn' 'Recruitment via Sociale Media', 'Recruitment 3.0' en co-auteur van de bestseller 'Solliciteren via LinkedIn', samen goed voor meer dan 30.000 verkochte exemplaren.

Andere boeken door Jacco Valkenburg

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. Inleiding
2. Online sociale netwerken
3. Hoe werken recruiters?
4. Profiel
5. Netwerken met LinkedIn
6. Solliciteren en LinkedIn
7. LinkedIn voor gevorderden
8. Naslag: LinkedIn-fundamenten

Over de auteurs

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Solliciteren via LinkedIn - dyslexie vriendelijk