Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Boekhouden geboekstaafd 2 opgaven

Paperback NL 2023 9789001018177
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

• Opgavenboek bij Boekhouden geboekstaafd 2;
• biedt uitgebreide oefenmogelijkheden;
• zeer toegankelijk geschreven.

Boekhouden geboekstaafd 2 is een vlot geschreven standaardwerk over bedrijfsadministratie en fabricageboekhouding. Het bevat veel voorbeelden, een begrippenlijst en zelftoets per hoofdstuk, uitwerkingen van de zelftoetsen en een uitgebreid vaktermenregister.

Dit bijbehorende opgavenboek biedt een uitgebreid scala aan oefenmogelijkheden. Op de website vinden studenten extra oefenmogelijkheden.

Deze herziene, tiende editie is – net als het hoofdboek – volledig geactualiseerd.

Doelgroep:
Boekhouden geboekstaafd 2 is geschikt vanaf leerjaar 2 voor economische en administratieve opleidingen.

Digitaal materiaal:
Dit boek is – samen met het hoofdboek – ook beschikbaar in het online leerplatform studiemeister. Met studiemeister gaat de student actief aan de slag met het studiemateriaal, zodat jij weer toekomt aan verdieping in de les. Studiemeister biedt flexibiliteit: als docent kun je het lesmateriaal op maat samenstellen en selecteer je de hoofdstukken die jij wilt gebruiken. Als student heb je meer keuzemogelijkheden in hoe je het liefst wilt studeren: dat enthousiasmeert én activeert! Meer weten? Bekijk de video [https://www.youtube.com/watch?v=xNhGVNZjOCQ] of plan een afspraak voor een demo [https://studiemeister.nl/doedeupgrade/].

Let op: Gebruik je het hoofdboek van Boekhouden geboekstaafd 2 in studiemeister? Dan heb je automatisch ook toegang tot het digitale opgavenboek! Het opgavenboek is uiteraard ook apart te bestellen.

Studenten en docenten vinden op Hoger onderwijs online slides en samenvattingen per hoofdstuk, oefentoetsen met feedback, opdrachten en het e-boek.

Over de auteur(s)
Drs. Wim Broerse is al meer dan dertig jaar docent aan de Saxion Hogeschool, op dit moment als docent Management Control en Financial Accounting bij de opleiding International Finance and Accounting. Daarnaast is hij afstudeerbegeleider, lid van de kenniskring lectoraat Ondernemen in de Zorg en lid van de Commissie Beoordeling Onderzoeks- en Adviesopdracht.

Drs. Derk-Jan Heslinga is al ruim 27 jaar docent accounting aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Drs. Wim Schauten is gepensioneerd universitair docent bedrijfseconomie/boekhouden aan de Rotterdam School of Management/Erasmus Universiteit Rotterdam.

Specificaties

ISBN13:9789001018177
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:293
Uitgever:Noordhoff
Verschijningsdatum:25-5-2023
Hoofdrubriek:Economie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Boekhouden geboekstaafd 2 opgaven