Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Consumentengedrag, de basis

Paperback NL 2022 9789001078423
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

• Toegankelijke inleiding in het vakgebied;
• praktijkgerichte benadering;
• te gebruiken in compacte modules.

Consumentengedrag, de basis is een prettig leesbare en overzichtelijke bundeling van kennis over consumentengedrag. Kennis die ook toepasbaar is in praktijksituaties. In vijf overzichtelijke delen maakt de student kennis met consumentengedrag in relatie tot marketing. De student leert zo, stap voor stap, consumentengedrag te begrijpen én te beïnvloeden. Er is aandacht voor de consument als individu, als groepslid en als lid van de maatschappij.

In deze zevende editie zijn de meeste cases, voorbeelden en afbeeldingen vernieuwd. Ook op inhoudelijk niveau is er het nodige vernieuwd. De thema’s ‘neuromarketing’, ‘customer experience/journey’, online marketing’ en ‘maatschappelijk verantwoord consumeren’ worden in deze zevende druk meer uitgebreid besproken. Met deze aanpassingen is het boek weer bij de tijd en vormt het een actueel overzicht van samenhangende begrippen om consumentengedrag te beschrijven, te begrijpen en te beïnvloeden.

Doelgroep:
Consumentengedrag, de basis is zeer geschikt voor de hoofdfase van de opleidingen Commerciële Economie, Small Business & Retail Management, Communicatie, International Business & Languages en aanverwante opleidingen in het hoger economisch onderwijs.

Digitaal materiaal:
Studenten vinden op Hoger onderwijs online toetsen en cases. Voor docenten staan er Powerpoints met figuren en tabellen, uitwerkingen cases.

Bij dit boek kunnen docenten zelf toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl . Deze toetsenbank bevat alle vragen uit de oefentoetsen voor studenten en daarnaast een set unieke vragen voor de docent: ideaal voor een tentamen! Toetsen kunnen worden geëxporteerd naar diverse formats.

Over de auteur(s):
André Weber (1949) studeerde sociale wetenschappen en doceerde van 1982 tot 2012 in de vakgebieden organisatiekunde en consumentengedrag aan de HEAO Arnhem, later de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, aan uiteenlopende doelgroepen, van eerstejaarsstudenten tot cursisten in MBA- en MSc-opleidingen. Sinds zijn pensionering is hij als adviseur betrokken bij de bedrijfsvoering van diverse ondernemingen.

Specificaties

ISBN13:9789001078423
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:350
Uitgever:Noordhoff
Verschijningsdatum:14-12-2022
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Consumentengedrag, de basis