Henk Leenaers,
Henk Donkers
Food atlas of the Netherlands
Gebonden NL 2015 1e druk 9789001122508Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen
Samenvatting
Food Atlas of the Netherlands laat zien hoe de voedselvoorziening van Nederland aan het begin van de 21e eeuw is georganiseerd. Gebruikmakend van gegevens uit onomstreden bronnen brengen we in kaart wat er allemaal gebeurt voordat voedsel op ons bord belandt, van grond tot mond.
Lezersrecensies
Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan