Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789001299118. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
,

Grondslagen Vermogensrecht

Paperback Nederlands 2024 9789001036843
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑07‑2024
90,95

Samenvatting

- Een duidelijk geschreven handboek over het vermogensrecht;
- legt vermogensrecht uit aan de hand van juridische problemen en toetst oplossingen aan de wet;
- didactische opzet met uitgebreid oefenmateriaal.

Grondslagen Vermogensrecht vormt al meer dan dertig jaar een toonaangevend en sterk juridisch fundament voor studenten in diverse hbo-domeinen. Het boek legt het recht uit aan de hand van herkenbare voorbeelden uit de beroepspraktijk en het dagelijks leven. Door de didactische opzet is het boek uitstekend geschikt voor zowel klassikaal onderwijs als zelfstudie.

Na een inleiding tot het recht, worden de volgende thema’s behandeld: vermogensrecht, de overdracht, pand en hypotheek, de rechtshandeling, de (on)rechtmatige daad, de verbintenis, de nakoming en niet-nakoming, de schadevergoeding en tot slot de koopovereenkomst, de huurovereenkomst en de arbeidsovereenkomst. In deze nieuwe, dertiende editie zijn alle behandelde onderwerpen geactualiseerd en zijn recente wetswijzigingen in de stof verwerkt. Er is voor zover mogelijk rekening gehouden met toekomstige wettelijke regelingen.

Doelgroep
Grondslagen Vermogensrecht is geschikt voor opleidingen waarvan recht onderdeel is. In Grondslagen Vermogensrecht staat een inleiding tot het recht en het vermogens- en verbintenissenrecht centraal.

Digitaal materiaal Dit boek is ook beschikbaar in studiemeister. Studenten gaan hiermee actiever aan de slag met het studiemateriaal, waardoor jij weer toekomt aan verdieping in de les.

Studiemeister biedt meer flexibiliteit dan het boek. Als docent stel je het lesmateriaal op maat samen. Studenten bepalen vervolgens zelf op welke manier zij willen studeren: met het boek of digitaal. Dat zorgt voor activering en betrokkenheid.

Specificaties

ISBN13:9789001036843
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:548
Uitgever:Noordhoff
Druk:13
Verschijningsdatum:15-7-2024
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Grondslagen Vermogensrecht