Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Grondslagen AO: Deel B , Processen en systemen

Paperback Nederlands 2020 9789001591021
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Het standaardwerk op het gebied van processen en systemen voor het vakgebied -----
-AO/AIS/Bestuurlijke Informatieverzorging;
-enige studieboek dat processen in samenhang met systemen beschrijft;
-interactief boek met koppeling naar diverse media via QR-codes.

Voor een goede besturing en beheersing van een organisatie is informatie nodig over processen.

In 'Grondslagen AO: Deel B, Processen en systemen' staat de besturing en de beheersing van een organisatie centraal. Het boek behandelt de processen en de systemen die daarvoor gebruikt kunnen worden. Daarbij worden de risico’s benoemd en de maatregelen aangegeven die nodig zijn voor een goede besturing en beheersing.

Om nog beter aan te sluiten bij de student bevat de nieuwe editie extra beeldmateriaal, overzichtstabellen met procesrisico’s en interne controle maatregelen.

Naast het COSO IC 2013 framework, is ook het COSO ERM 2017 framework opgenomen, wordt de Nederlandse Corporate Governance Code 2016 besproken en is de levers of control toegevoegd.

Dit boek voldoet aan alle eindtermen voor het vakgebied AO/AIS/Bestuurlijke Informatieverzorging van de Commissie Eindtermen Accountantsopleiding.

Op de website www.grondslagenao.noordhoff.nl staan oefentoetsen met inhoudelijke feedback en studieadvies voor studenten. Ook te gebruiken op de smartphone met de app Leert. Op de website zijn collegesheets per hoofdstuk opgenomen die voor student en docent. Docenten krijgen via de website toegang tot uitwerkingen per hoofdstuk van de vragen en tot extra casussen. In powerpoints zijn de tabellen en grafieken uit het boek per hoofdstuk opgenomen.

Bij dit boek kunnen docenten toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl. Deze toetsenbank bevat alle vragen uit de oefentoetsen voor studenten. Toetsen kunnen geëxporteerd worden naar diverse formats.

Grondslagen AO - Deel B: Processen en systemen is geschikt voor de opleidingen Accountancy, Finance & Control, Bedrijfseconomie, Commerciële Economie en Bedrijfskunde.

Specificaties

ISBN13:9789001591021
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:408
Uitgever:Noordhoff
Druk:23
Verschijningsdatum:26-8-2020
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Jan-Carel Bast

Jan-Carel Bast heeft ruime ervaring als docent bestuurlijke informatieverzorging en administratieve organisatie bij Nyenrode Business Universiteit, Hogeschool Inholland en Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast is hij als zelfstandige werkzaam en schreef hij als Noordhoff-auteur meerdere boeken over bestuurlijke informatieverzorging en administratieve organisatie.

Andere boeken door Jan-Carel Bast

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Grondslagen AO: Deel B , Processen en systemen