Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Boekhouden geboekstaafd 3

Paperback Nederlands 2021 9789001738631
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

- Onderdeel van de driedelige serie 'Boekhouden geboekstaafd';
- bij uitstek geschikt voor zelfstudie;
- zeer compleet.
Dit derde deel in de serie 'Boekhouden geboekstaafd' behandelt de verschillende facetten van de financiële administratie. Het boek is geschikt voor zowel colleges als zelfstudie, dankzij de sprekende voorbeelden, de opgaven, de begrippenlijst en de zelftoets bij elk hoofdstuk. Doordat de theorie zoveel mogelijk is gekoppeld aan voorbeelden die zijn afgeleid van bestaande praktijksituaties, komt de boekhoudkundige stof tot leven.
Boekhouden geboekstaafd 3 is geschreven voor hbo-studenten Bedrijfseconomie en Accountancy en bestaat uit vier delen. Het eerste deel bespreekt boekhouding en verslaggeving. In het tweede deel komt de fiscale jaarrekening aan bod en in deel drie boekhouding en consolidatie. Het vierde deel behandelt diverse onderwerpen, waaronder de administratie van quasigoederen en statiegeld, maar ook de boekhouding van ondernemingen met filialen.
De belangrijkste aanpassing in deze negende, vernieuwde editie van Boekhouden geboekstaafd 3 is dat bij ieder hoofdstuk nu leerdoelen zijn opgenomen. Dit maakt het studeren overzichtelijker. Daarnaast wordt in hoofdstuk 6 aandacht besteed aan de nieuwe IFRS 16, over leasing in de jaarrekening. Ook is het boek volledig geactualiseerd.
Boekhouden geboekstaafd 3 is geschreven voor hbo-studenten Bedrijfseconomie en Accountancy en bestaat uit drie delen.
Studenten vinden in de ondersteunende online omgeving o.a uitwerkingen van de opgaven en uitwerkingen van de zelftoetsen. Voor docenten staan er de uitwerkingen van de opgaven en collegesheets.
Dit boek is ook beschikbaar als e-book via het platform Bookshelf (URL TOEVOEGEN: https://bookshelf.nl/). Zoek het E-ISBN van dit boek » (URL invoegen: https://www.noordhoff.nl/hoger-onderwijs/overzicht-e-isbns)
Prof. Dr. Martin Hoogendoorn is professor Financial Accounting aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en partner bij Ernst & Young Accountants. Hij is eindredacteur van Boekhouden geboekstaafd 3 en medeauteur van Externe verslaggeving.
Drs. Derk-Jan Heslinga is al ruim 27 jaar docent accounting aan de Rijksuniversiteit Groningen en medeauteur van Boekhouden geboekstaafd 1, 2 en 3.
Dr. Teye Marra is al meer dan 22 jaar docent accounting aan de Rijksuniversiteit Groningen en medeauteur van Boekhouden geboekstaafd 3.
Drs. Yvonne van der Voort is al bijna 20 jaar docent bij Avans Hogeschool bij de Academie voor Financieel management en medeauteur van Boekhouden geboekstaafd 3 en het boek Fiscale Jaarrekening.

Specificaties

ISBN13:9789001738631
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:700
Uitgever:Noordhoff
Druk:9
Verschijningsdatum:23-8-2021
Hoofdrubriek:Management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Boekhouden geboekstaafd 3