Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Boekhouden geboekstaafd 3 Opgaven

Paperback Nederlands 2021 9789001738655
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 1624Hoogste positie: 41
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

- Onderdeel van de driedelige serie 'Boekhouden geboekstaafd';
- bij uitstek geschikt voor zelfstudie;
- zeer compleet.

Dit opgavenboek is een aanvulling op het studieboek Boekhouden geboekstaafd 3, de optimale kennismaking met de verschillende facetten van de financiële administratie.
Boekhouden geboekstaafd 3 is geschreven voor hbo-studenten Bedrijfseconomie en Accountancy en bestaat uit vier delen. Het eerste deel bespreekt boekhouding en verslaggeving. In het tweede deel komen boekhouding en externe verslaggeving aan bod en in deel drie boekhouding en consolidatie. Het vierde deel behandelt diverse onderwerpen, waaronder de administratie van quasi-goederen en statiegeld, maar ook de boekhouding van ondernemingen met filialen.
Deze negende, vernieuwde editie van Boekhouden geboekstaafd 3 – Opgaven is dat bij ieder hoofdstuk nu leerdoelen zijn opgenomen. Dit maakt het studeren overzichtelijker. Daarnaast wordt in hoofdstuk 6 aandacht besteed aan de nieuwe IFRS 16, over leasing in de jaarrekening. Ook is het boek volledig geactualiseerd.

Boekhouden geboekstaafd 3 is geschreven voor hbo-studenten Bedrijfseconomie en Accountancy en bestaat uit vier delen.

Studenten vinden in de ondersteunende online omgeving o.a uitwerkingen van de opgaven en uitwerkingen van de zelftoetsen. Voor docenten staan er de uitwerkingen van de opgaven en collegesheets.

Dr. Teye Marra is al meer dan 22 jaar docent accounting aan de Rijksuniversiteit Groningen en medeauteur van Boekhouden geboekstaafd 3.

Drs. Yvonne van der Voort is al bijna 20 jaar docent bij Avans Hogeschool bij de Academie voor Financieel management en medeauteur van Boekhouden geboekstaafd 3 en het boek Fiscale Jaarrekening.

Specificaties

ISBN13:9789001738655
Trefwoorden:boekhouden
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:280
Uitgever:Noordhoff
Druk:9
Verschijningsdatum:23-8-2021
ISSN:

Lezersrecensies

3.5 van de 5
2 stemmen
0
1
1
0
0

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Boekhouden geboekstaafd 3 Opgaven