Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

101 Management models (English edition)

Paperback Engels 2010 9789001783167
Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen

Samenvatting

Managementmodellen. Veel mensen maken er kennis mee tijdens de studie. Maar een model gaat pas leven als ermee gewerkt wordt. In de praktijk blijkt vaak dat men niet meer weet welk model in een bepaalde situatie toegepast moet worden. In managementboeken zijn verschillende modellen opgenomen, maar daar zijn ze minder goed vindbaar en lastig met elkaar te vergelijken.

'101 Managementmodellen' is een beknopt en toegankelijk naslagwerk bij het toepassen van managementmodellen. Het boek bevat zowel beproefde als de nog relatief onbekende, maar veelbelovende modellen.

Elk model is schematisch weergegeven en worden besproken aan de hand van vier punten:
- achtergrond
- toepassing
- resultaat
- aandachtsgebieden

Afsluitend wordt er een aantal literatuursuggesties voor verdere verdieping gegeven.
De begrippen zijn snel vindbaar door de verschillende indexen, bijvoorbeeld via toepassingsgebieden als strategisch management, kwaliteitsmanagement, projectmanagement, human resource management.

'101 Managementmodellen' is de opvolger van het succesvolle boek '75 Managementmodellen'. Op basis van de feedback van studenten, docenten en professionals zijn er modellen en toepassingsgebieden toegevoegd.

'101 Managementmodellen' is niet alleen een handig hulpmiddel voor studenten bij het maken van analyses voor praktijkopdrachten en scripties. Het biedt ook docenten en managers een compleet en naslagwerk voor de toepassing van managementmodellen in de praktijk.

Specificaties

ISBN13:9789001783167
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:392
Uitgever:Noordhoff
Druk:1
Verschijningsdatum:31-7-2010
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Marijn Mulders

Marijn Mulders heeft een achtergrond in de IT en veel expertise op het gebied van verandermanagement en de besluitvorming bij ondernemers in relatie tot bedrijfsmodellen. Hij is eigenaar van het management- en trainingsbureau Tolo Branca, dat o.a. verandermanagementtrajecten begeleidt en ondersteuning en training biedt aan ondernemers en medewerkers. Daarnaast is Mulders auteur van verschillende managementboeken waaronder Business en Managementmodellen, Business Modelling for Teams en Business Model You.

Andere boeken door Marijn Mulders

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        101 Management models (English edition)