Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Meso-economie en bedrijfsomgeving

Paperback Nederlands 2015 9789001831578
Niet leverbaar.
64,95

Samenvatting

'Meso-economie en bedrijfsomgeving' is de enige geïntegreerde methode voor bedrijfstakanalyse waarin een verband wordt gelegd tussen de bedrijfstakomgeving en de bedrijfsbeslissingen. Het boek richt zich op hbo-studenten die zich voorbereiden op een kaderfunctie in het bedrijfsleven of bij de overheid.

Waarom kiezen voor 'Meso-economie en bedrijfsomgeving'?
-geïntegreerde methode voor bedrijfstakanalyse;
-aandacht voor het verband tussen bedrijfstakomgeving en bedrijfsbeslissingen;
-praktijkgerichte benadering.

Dit boek biedt een overzichtelijk kader voor de analyse van de concurrentie in bedrijfstakken en geeft inzicht in de consequenties van deze analyse voor het ondernemingsbeleid. Daarbij wordt de stof duidelijk gekoppeld aan de beroepsuitoefening en geïntegreerd met andere economische en bedrijfskundige vakken. Studenten kunnen zo het vak Algemene Economie praktisch toepassen in het analyseren van een concrete bedrijfstak. Het boek is met name geschikt voor hbo-opleidingen als Accountancy, Bedrijfseconomie en Commerciële Economie.

Het doel van deze volledig geactualiseerde zesde editie van 'Meso-economie en bedrijfsomgeving' is tweeledig. In de eerste plaats biedt het een kader voor het analyseren van de intensiteit van de concurrentie in de verschillende bedrijfstakken. In de tweede plaats geeft het boek inzicht in de factoren die de concurrentiepositie van individuele ondernemingen bepalen.

Op www.marijsenhulleman.noordhoff.nl kunnen studenten en docenten terecht voor samenvattingen, toetsen en opgaven. Daarnaast hebben docenten toegang tot de vele toetsvragen van Toets-op-maat.

Specificaties

ISBN13:9789001831578
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:218
Uitgever:Noordhoff
Druk:6
Verschijningsdatum:13-3-2015
Hoofdrubriek:Economie
ISSN:

Lezersrecensies

4.0 van de 5
3 stemmen
0
3
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ad Marijs

Ad Marijs is als docent algemene economie verbonden aan de Christelijke Hogeschool Windesheim. Hij schrijft al 25 jaar over dit onderwerp en is samen met Wim Hulleman auteur van de gehele serie Algemene economie en bedrijfsomgeving.

Andere boeken door Ad Marijs

Over Wim Hulleman

Wim Hulleman is als docent algemene economie verbonden aan de Christelijke Hogeschool Windesheim. Hij schrijft al 25 jaar over dit onderwerp en is samen met Ad Marijs auteur van de gehele serie Algemene economie en bedrijfsomgeving.

Andere boeken door Wim Hulleman

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Meso-economie en bedrijfsomgeving