Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789001876890. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.

Praktisch Fiscaalrecht Editie 2023-2024

Paperback Nederlands 2023 9789001079659
Nog niet verschenen, verwacht op 01‑08‑2023
64,95

Samenvatting

- Gebruikt op veel hogescholen vanwege de praktische insteek;
- biedt een stevig fundament voor het toepassen van belastingrecht;
- geschreven door een praktijkdocent met vele jaren ervaring.

Praktisch Fiscaalrecht (hoofdboek) legt een stevig fundament om belastingrecht in de praktijk te kunnen toepassen. Het boek vertaalt complexe materie naar begrijpelijke stof, door gebruik te maken van actuele voorbeelden en praktijkcasussen. Met uitgebreid en divers (online) oefenmateriaal sluit Praktisch Fiscaalrecht aan bij de belevingswereld van studenten.

In toegankelijke taal gaat het hoofdboek in op het boxenstelsel, winst uit onderneming, loonbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en internationaal belastingrecht. Ieder hoofdstuk begint met een praktijkcase, bevat heldere uitleg over wetsartikelen en sluit af met een samenvatting en een begrippenlijst.

Bij het hoofdboek Praktisch Fiscaalrecht hoort een werkboek dat studenten met diverse uitdagende werk- en oefenvormen stimuleert om praktisch met de leerstof aan de slag te gaan. Studenten kunnen met het werkboek zelfstandig aan de slag met de lesstof om kennis, inzicht en vaardigheden te toetsen.

Zowel het hoofdboek als werkboek van Praktisch Fiscaalrecht worden jaarlijks geüpdatet op basis van de nieuwste ontwikkelingen in de fiscale regelgeving. Zo is deze veertiende editie aangepast aan de nieuwste wetgeving, zijn diverse belastingtarieven gewijzigd en zijn er nieuwe tarieven toegevoegd. Ook zijn de praktijkcases in het boek geactualiseerd.

Praktisch Fiscaalrecht is geschikt voor alle economische en juridische hbo-opleidingen waar belastingrecht een onderdeel is van het curriculum.

Specificaties

ISBN13:9789001079659
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:309
Uitgever:Noordhoff
Druk:14
Verschijningsdatum:1-8-2023
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Over Mariëtte Damen

Mariette Damen studeerde fiscaal recht aan de Universiteit Leiden. Ze werkte van 2000 tot 2009 als klantmanager Belastingdienst bij het ministerie van Financiën. Sinds 2007 is Damen docent belastingrecht bij de opleidingen Accountancy en Finance & Control aan Avans Hogeschool in Breda.

Andere boeken door Mariëtte Damen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Praktisch Fiscaalrecht Editie 2023-2024