Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Het OK! model

Methodische aanpak van organisatievraagstukken

Gebonden Nederlands 2018 9789001887933
Voormalig top 100Totaal 39 dagen
Verkooppositie 4205Hoogste positie: 46
Verwachte levertijd ongeveer 3 werkdagen

Samenvatting

De eerste editie van Het OK! model | Methodische aanpak van organisatievraagstukken reikt een baanbrekend bedrijfskundig model aan dat integrated thinking (holistische aanpak) van organisaties bevordert. Bijzonder is dat het OK! model een curriculum omvattend kader biedt, dat studenten uitnodigt om breed te observeren met behulp van organisatiekundige vragen. In het model staan mensen centraal. Zij voegen immers de waarde toe aan organisatie en omgeving.

- Didactische methode ter bevordering van de onderzoekende empirische leerhouding bij studenten;
- leert studenten organisatievraagstukken te signaleren, af te bakenen en op te lossen:
- biedt een vraagmethodiek voor waarnemen, beoordelen, onderzoeken en beïnvloeden.

Op de website bij het OK! model vinden studenten en docenten oefentoetsen, PowerPoint-presentaties, uitwerkingen en portfolio-opdrachten.

Het OK! model | Methodische aanpak van organisatievraagstukken is bedoeld voor economische bachelor- en masteropleidingen waarbij organisatiekundig onderzoek deel uit maakt van het curriculum, zoals Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Bedrijfseconomie, Accountancy, Logistiek, Small Business en Retail Management, Facilitair Management en Human Resource Management.

Specificaties

ISBN13:9789001887933
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:654
Uitgever:Noordhoff
Druk:1
Verschijningsdatum:16-8-2018
Hoofdrubriek:Organisatiekunde
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Het OK! model - 'Dit boek is nodig'
Jaap Peters | 19 februari 2019
Een recensie van een boek van 625 pagina’s met als bijlage een 2e boek als managementsamenvatting van 175 pagina’s is geen kleinigheid en dan druk ik me nog voorzichtig uit. Samen te koop voor 10 eurocent per bladzijde.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Roel Riepma

Roel Riepma (1960), bedrijfskundige, is zelfstandig gevestigd organisatietrainer en adviseur te Zwolle. Hij werkt vanuit de naam NZCHT. Voor hogescholen en bedrijven stelt NZCHT - vaak met een team - effectieve leerprogramma's samen en voert deze uit. Mensen raken door de trainingen meer bij elkaar en actuele vraagstukken betrokken. Ook leren ze hun eigen rol en taak binnen het geheel effectief, efficiënt en vanuit eigen kracht op te pakken. Door de persoonlijke en omgevingsgevoelige aanpak ontwikkelen mensen, teams en organisaties zich op een positieve manier.

Andere boeken door Roel Riepma

Over Teun van Aken

Dr. Teun van Aken is zelfstandig gevestigd organisatieadviseur en managementtrainer te Culemborg. Het gaat in organisaties altijd gaat om resultaten bereiken met mensen. Dit was ook het leidmotief in zijn laatste twee publicaties, die hij schreef samen met Roel Riepma en Rob Westerdijk: Het OK! model. Methodische aanpak van organisatievraagstukken (2018) en Toekomstbestendig ondernemen. De OK! methode als basis (2020).

Andere boeken door Teun van Aken

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het OK! model