Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Teksten Wetgeving Uitvaartwezen editie 2012 - 2013

Paperback Nederlands 2012 9789012388542
Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen

Samenvatting

Deze uitgave bevat een handig overzicht van de belangrijkste wet- en regelgeving op het gebied van lijkbezorging. Met deze informatie is het mogelijk snel een antwoord te vinden op vragen en problemen. Naast de Wet op de lijkbezorging, het Besluit op de lijkbezorging en de daarop gestoelde ministeriële regelingen is ook aanverwante regelgeving opgenomen. Het uitgangspunt daarbij is de relevantie voor de praktijk. Dit betreft dan met name regelgeving omtrent euthanasie, milieu, orgaandonatie en bescherming van persoonsgegevens.

De teksten worden voorafgegaan door een inleidende toelichting, waarbij een korte uiteenzetting wordt gegeven over de inhoud van de Wet op de lijkbezorging en aanverwante regelgeving. Daarnaast wordt voor de overige regelgeving aangegeven wat de relevantie is voor de praktijk van de lijkbezorging. Deze tekstenpocket is bestemd voor uitvaartondernemers en -begeleiders, juridisch medewerkers bij gemeenten en andere organisaties en anderen die professioneel betrokken zijn bij het uitvaartwezen.

Specificaties

ISBN13:9789012388542
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:306
Uitgever:Sdu
Verschijningsdatum:22-10-2012
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over J.L. van Deventer-Klootwijk

Mevrouw mr. J.L. van Deventer-Klootwijk is bedrijfsjurist bij Monuta Holding N.V. te Apeldoorn. Zij is tevens auteur van Uitvaartwezen Compact.

Andere boeken door J.L. van Deventer-Klootwijk

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Teksten Wetgeving Uitvaartwezen editie 2012 - 2013