Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789012394451. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
, , , , , , , e.a.

Fiscaal Alert 2022

Fiscale feiten en cijfers voor de professionele adviseur

Paperback Nederlands 2023 9789012408622
Nog niet verschenen, verwacht op 20‑02‑2023
55,70

Samenvatting

Fiscaal Alert brengt overzicht in de doolhof van talloze fiscale bepalingen, tarieven en cijfers. Dankzij de overzichtelijke presentatie vindt u pijlsnel de gewenste informatie. Alle wijzigingen ten opzichte van de vorige uitgave zijn in deze nieuwe editie verwerkt tot toegankelijke overzichten, schemas en tabellen, waar nodig voorzien van een toelichting. Alle cijfermatige veranderingen zijn verwerkt naar de stand van zaken per 1 januari van het nieuwe jaar.

U krijgt gedetailleerde informatie over de volle breedte van het belastingrecht en aanverwante gebieden. De cijfers zijn - waar mogelijk - in een reeks van vijf jaren opgenomen. Ook in deze editie zijn weer handige checklists opgenomen.

Bij de samenstelling van Fiscaal Alert heeft steeds de praktische bruikbaarheid vooropgestaan. Een uitgebreide inhoudsopgave en een trefwoordenregister helpen u om snel te vinden wat u zoekt. Bovendien kunt u de vele cijfers die in tabelvorm zijn opgenomen, snel vinden met behulp van een apart tabellenoverzicht. Het boekje heeft een handzaam formaat, zodat u het gemakkelijk kunt meenemen. Zo hebt u met Fiscaal Alert alle feiten en cijfers letterlijk bij de hand!

U krijgt ook gratis online toegang tot de inhoud van het boek Fiscaal Alert via ndfr.nl. De online toegang via ndfr.nl is geschikt is voor elk device (laptop, desktop, smartphone, tablet) en bevat alle Fiscaal Alert hoofdstukken; een gemakkelijk zoeksysteem; en de mogelijkheid om delen van het boek op te slaan in pdf of te printen.

Specificaties

ISBN13:9789012408622
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:700
Uitgever:Sdu
Druk:1
Verschijningsdatum:20-2-2023
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Over Maria Monteiro

Maria Monteiro is werkzaam bij de Sectie Estate Planning van Mazars Paardekoper Hoffman en heeft uitgebreide praktijkervaring op het gebied van vermogensoverheveling.

Andere boeken door Maria Monteiro

Over Wilbert Nieuwenhuizen

Mr. Drs. W.A.P. Nieuwenhuizen is onafhankelijk/zelfstandig BTW-adviseur bij BTW-adviseurs.nl te Almere. Daarnaast is hij raadsheer plv. bij het Gerechtshof te Arnhem en universitair docent aan de Universiteit van Amsterdam.

Andere boeken door Wilbert Nieuwenhuizen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Fiscaal Alert 2022