Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789012395915. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
e.a.

Wegwijs in de Loonbelasting 2021

Paperback Nederlands 2021 9789012407014
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

De grondbeginselen van de loonbelasting worden in Wegwijs in de Loonbelasting op een voor de lezer begrijpelijke wijze uiteengezet. Belangrijke onderwerpen als de dienstbetrekking, inhoudingsplichtige, loon, de werkkostenregeling, het genietingsmoment en de formele aspecten van de loonbelasting worden op een heldere manier behandeld. Met de toename van grensoverschrijdende arbeid wordt tevens aandacht besteed aan de internationale aspecten van de loonbelasting.

Ook wordt in hoofdlijnen aandacht besteed aan de (inter)nationale verzekeringsplicht en premieplicht voor de premie volksverzekeringen, premies werknemersverzekeringen en inkomensafhankelijk bijdrage Zorgverzekeringswet. In deze veertiende gewijzigde druk is de belastingwetgeving opgenomen die medio 2021 van kracht is. Daarnaast is uiteraard ook alle jurisprudentie tot op dit moment verwerkt in het boek.

Door de systematische opbouw van de stof is Wegwijs in de Loonbelasting uitstekend geschikt voor fiscale opleidingen aan heao’s en daarmee vergelijkbare praktijkopleidingen, en voor opleidingen voor loon- en salarisadministrateurs. Ook voor degenen die in de praktijk regelmatig met de loonbelasting te maken hebben, zoals accountants of belastingadviseurs, is dit boek een prima handleiding.

Deze veertiende gewijzigde druk is tot stand gekomen met medewerking van:
mr. W. Ayaou
mr. O. Ben Taleb
mr. J. Post
mr. C. Chaoui
mr. M.H.M. Kok
en eindredacteur T. El Ouardi.

Specificaties

ISBN13:9789012407014
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:258
Uitgever:Sdu
Druk:14
Verschijningsdatum:16-8-2021
Hoofdrubriek:Juridisch

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over T. El Ouardi

T. El Ouardi is als loonheffingenspecialist werkzaam voor het Bureau Vaktechniek van BDO en als wetenschappelijk docent verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Universiteit van Amsterdam.

Andere boeken door T. El Ouardi

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wegwijs in de Loonbelasting 2021