Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Sdu Wettenbundel Straf(proces)recht 2022-2023

Verzameling Nederlandse Wetgeving Deel C Studiejaar 2022-2023

Paperback Nederlands 2022 9789012408196
Verwachte levertijd ongeveer 3 werkdagen

Samenvatting

Wetgeving Straf (proces)recht bevat een op het onderwijs afgestemde selectie van wet- en regelgeving op het gebied van het straf(proces)recht. De inhoud komt overeen met deel C van de Sdu Wettenbundel. De selectie van wet- en regelgeving is van belang voor het onderwijs op universitair en hbo-niveau en is daarnaast ook zeer bruikbaar voor juridische professionals.

De kern van Wetgeving Straf (proces)recht betreft het positieve in Nederland geldende recht. Daarnaast is in sommige gevallen ook toekomstig recht opgenomen. Alle opgenomen teksten zijn bijgewerkt tot en met 1 juni 2021. Wetgeving waarvan bij het ter perse gaan van deze bundel bekend was dat deze voor of op 1 juli 2021 in werking zou treden, is eveneens verwerkt.

Wetgeving Straf (proces)recht omvat die wet- en regelgeving die onmisbaar is in de opleiding van de studie rechten op universitair en hbo-niveau. Bij de selectie van de opgenomen wet- en regelgeving heeft de redactie voor ogen gehad om de gebruiker een zo compleet mogelijke verzameling van wetten en andere regelgeving te bieden op het gebied van het staats- en bestuursrecht. De wet- en regelgeving in de is toegankelijk gemaakt door een slim zoeksysteem, praktische zelfklevende tabs, handige margeteksten en een uitvoerig trefwoordenregister.

Wetgeving Straf (proces)recht 2022-2023 staat onder redactie van:
- Em. prof. mr. M.S. Groenhuijsen, emeritus hoogleraar Straf(proces)recht en Victimologie aan de Universiteit van Tilburg
- Prof. dr. mr. G.K. Sluiter, hoogleraar Straf(proces)recht aan de Open Universiteit, hoogleraar Internationaal strafrecht aan de Universiteit van Amsterdam en advocaat bij Prakken d'Oliveira.

Specificaties

ISBN13:9789012408196
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:1400
Uitgever:Sdu
Druk:1
Verschijningsdatum:5-9-2022
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Sdu Wettenbundel Straf(proces)recht 2022-2023