Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 35% korting
, ,

Door planning in control

Vereenvoudigen, versnellen, verbinden

Paperback Nederlands 2006 9789013039245
Laatste exemplaar! Op=Op!
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
37,95
24,95
VOORDEEL - 35% korting

Samenvatting

Regeren is vooruitzien. Vooruitzien betekent plannen. Plannen om nu de juiste beslissingen te kunnen maken zodat u de concurrentie voor blijft.

Organisaties spenderen veel tijd en geld aan strategische planning, budgetteren, forecasting en operationele planning. Toch is de betrouwbaarheid van deze plannen onvoldoende. Er heerst vele onvrede en frustratie binnen organisaties over de wijze waarop deze processen zijn ingericht. Dit terwijl de noodzaak voor betrouwbare plannen alleen maar nijpender wordt door de toenemende marktdynamiek. Het moet beter, lichter, frequenter, sneller, efficiënter en vooral betrouwbaarder.

'Door planning in control' biedt u een aantal handvatten en ideeën om dat te realiseren. Handvatten en ideeën die de auteurs met succes in de praktijk hebben toegepast binnen gerenommeerde ondernemingen. Met behulp van deze handreikingen bent u ook in staat uw planningsprocessen drastische te verbeteren en zo komt u door planning in control.

Specificaties

ISBN13:9789013039245
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:128
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:18-12-2010
Hoofdrubriek:Organisatiekunde

Lezersrecensies

4.2 van de 5
6 stemmen
2
3
1
0
0

Over Peter Geelen

Peter Geelen is de grondlegger van de integraal Performance Management®-methode (iPM). Het is zijn ambitie om het eilanddenken bij organisaties te doorbreken door ze vanuit het gezichtspunt van klanten te laten samenwerken. Samen met zijn team perfectioneerde hij het iPM-gedachtegoed tot een succesvolle methode voor ketensamenwerking en -sturing. Peter is auteur van verschillende boeken, waaronder KPI’s die wél werken (2016). Hij is gastdocent aan de Universiteit Maastricht en een veelgevraagd spreker.

Andere boeken door Peter Geelen

Over Freek Aertsen

Freek Aertsen is werkzaam bij EyeOn BV, een consultantsbureau dat zich richt op het verbeteren van vraagvoorspelling en planning bij industriële ondernemingen.

Andere boeken door Freek Aertsen

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. Door planning in control
2. Verticale planintegratie
3. Horizontale planintegratie
4. Nut van ICT
5. De implementatie

Literatuur
Over de auteurs
Trefwoordenregister

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Door planning in control