Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het uitgevouwen servet

Stap-voor-stap methode om complexe problemen op te lossen met simpele plaatjes

Paperback Nederlands 2014 9789013116175
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Een vierdaagse cursus in boekvorm!

In het boek 'Op de achterkant van een servet' liet Dan Roam zien dat denken met plaatjes iedereen kan helpen om nieuwe ideeën te ontwikkelen, problemen op te lossen op onverwachte manieren en inzichten veel krachtiger te delen. Dan Roam toonde de lezer letterlijk hoe u de wereld op een nieuwe manier kunt zien.

In dit nieuwe boek beschrijft Roam in detail hoe u 'Op de achterkant van een servet' in praktijk brengt.

Bomvol illustraties en oefeningen, leidt 'Het uitgevouwen servet' u stap-voor-stap door het proces van:
1. Leren kijken
2. Problemen zien
3. Uzelf nieuwe oplossingen voorstellen
4. Andere mensen aan boord krijgen

Vergeet PowerPoint. Roam laat zien hoe u van papier en whiteboards essentiële businesstools maakt. Dus haal uw favoriete schrijfgereedschap tevoorschijn... en schroom niet om dit hele boek vol te tekenen!

Specificaties

ISBN13:9789013116175
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:282
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:12-3-2014
ISSN:

Expertrecensies (2)

Het uitgevouwen servet
Yolanda van Heese | 18 juli 2014
Dan Roam is bekend van het boek ‘Op de achterkant van een servet’: een standaardwerk op het gebied van visual notes en zakelijke tekeningen. In ‘Het uitgevouwen servet’ laat hij (letterlijk!) zien hoe je zelf met tekeningen aan de slag kunt om problemen op te lossen. Het is een heerlijk boek, dat je aanzet om zelf te gaan tekenen en zo complexe vraagstukken in kaart te brengen en op te lossen.
Lees verder
Het uitgevouwen servet
Brigitte Koehler | 12 maart 2014
Wie in korte tijd letterlijk wil 'zien' hoe Dan Roams manier van problemen oplossen met behulp van tekeningen eruitziet heeft met 'Het uitgevouwen servet' een prima werkboek in handen. Je gaat letterlijk met pen en papier aan de slag en leert in vier dagen hoe je problemen kunt oplossen met behulp van het maken van tekeningen.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Weg met de PowerPoint presentatie
Jeroen Ansink 13 februari 2014 Een plaatje zegt soms meer dan duizend woorden. Met die boodschap bindt de Amerikaanse bedrijfsadviseur Dan Roam al een tijdje de strijd aan met PowerPoint. Zo’n presentatie is in de meeste gevallen niet meer dan een beschrijving op basis van een aantal weinigzeggende bullets. Daardoor moeten standpunten soms tot in den treure worden toegelicht en duren vergaderingen vaak veel langer duren dan noodzakelijk.

Over Dan Roam

Dan Roam is auteur van 'Op de achterkant van een servet ('The Back of the Napkin') , dat door Fast Company werd uitgeroepen tot Best Business Book of the Year en door BusinessWeek tot Innovation and Design Book of the Year. Als president van Digital Roam Inc., heeft Dan Roam leiders bij Microsoft, Google, Wal-Mart, the Federal Reserve, Boeing en de Senaat van de VS geholpen complexe problemen op te lossen door visueel denken. Roam en zijn whiteboard zijn te zien geweest op CNN, MSNBC, ABC News, Fox News en NPR. Zijn analyse van de gezondheidszorg werd BusinessWeek's Beste Presentatie van 2009 genoemd. Hij woont in San Francisco. Meer informatie op www.danroam.com en www.napkinacademy.com

Andere boeken door Dan Roam

Inhoudsopgave

Introductie - Op de achterkant van een servet, hands-on

Dag 1: Kijken
Dag 2: Zien
Dag 3: Voorstellen
Dag 4: Laten zien

Bijlage: Mijn visuele antwoorden op bijzonder lastige oefeningen

Index

Jouw kladpapier

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het uitgevouwen servet