Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Pensioencompendium 5 2014

Kernpunten CAO's geselecteerd voor de pensioenadviseur

Paperback Nederlands 2014 9789013123081
Niet leverbaar.

Samenvatting

Het werk van de pensioenadviseur houdt zeker niet op bij advisering ter zake van pensioen- en VUT-regelingen. Zijn werkgebied bestrijkt een veel breder scala aan arbeidsvoorwaardelijke- en uitkeringsregelingen. Dit deel in de serie Pensioencompendia wil de pensioenadviseur een makkelijk toegankelijk instrument in handen geven voor die brede dagelijkse pensioenadvisering.

In 'Pensioencompendium 5' zijn bedrijfstakregelingen in zijn algemeenheid opgenomen, voor zover gebaseerd op een geldende bedrijfstak-CAO. Er is verder aangegeven wat de looptijd is van de CAO, het aantal daaronder vallende werknemers, alsmede de werkingssfeer van de CAO. Daarrnaast is een overzicht gegeven van geldende ziekte/arbeidsongeschiktheidsregelingen, ziektekostenregelingen, regelingen bij overlijden, alsook ter zake van pensioen- en VUT regelingen.

Specificaties

ISBN13:9789013123081
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:270
Druk:1
Verschijningsdatum:30-6-2014
Hoofdrubriek:Personal finance

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Erik Lutjens

Prof.mr. Erik Lutjens is hoogleraar Pensioenrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarnaast is hij werkzaam als adviseur bij DLA Piper Advocaten Amsterdam bij de praktijkgroep Arbeidsrecht, Pensioenen en Benefits. Tevens is hij hoofdredacteur van het tijdschrift Pensioen & Praktijk en schrijft hij artikelen voor het Tijdschrift voor Pensioenvraagstukken.

Andere boeken door Erik Lutjens

Inhoudsopgave

De inhoudsopgave vindt u in het inkijkexemplaar.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Pensioencompendium 5 2014