Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Combipakket Wet op het financieel toezicht

deel Tekst & toelichting + deel Lagere regelgeving Tekst & toelichting

Gebonden Nederlands 2015 9789013130515
Niet leverbaar.

Samenvatting

Menig artikel in de Wet op het financieel toezicht (Wft) is verder uitgewerkt in lagere regelgeving van de minister van Financiën, waaronder algemene maatregelen van bestuur en ministeriële regelingen. Daarnaast zijn enkele regelingen en beleidsregels vastgesteld door de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank. Deze uitgave bevat al deze lagere regelingen. Veel van deze regelingen zijn in de afgelopen zeven jaar dat de Wft oud is veelvuldig gewijzigd, resulterend in gefragmenteerde officiële toelichtingen.

In 'Wet op het financieel toezicht - Lagere Regelgeving: Tekst & toelichting' zijn deze toelichtingen voor 18 regelingen geordend tot een gemakkelijk toegankelijke, systematisch gerangschikte, artikelsgewijze, complete toelichting. Tot deze regelingen behoren onder meer(i) de Uitvoeringsregeling Wft, (ii) de Vrijstellingsregeling Wft, (iii) het Besluit Gedragstoezicht financiële ondernemingen Wft, (iv) de Nadere regeling gedragstoezicht financiële ondernemingen Wft, (v) het Besluit melding zeggenschap en kapitaalbelang in uitgevende instellingen Wft, (vi) het Besluit marktmisbruik Wft en (vii) Besluit openbare biedingen Wft.

Inmiddels is alweer de derde druk van de uitgave ‘Wet op het financieeltoezicht: Tekst & Toelichting’ verschenen. Tezamen bieden deze twee boeken het volledige inzicht in de gelaagde structuur van de Wft. Kortom, beide onmisbare instrumenten voor de Wft-gebruiker.

Specificaties

ISBN13:9789013130515
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:3380
Druk:3
Verschijningsdatum:11-2-2015

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Rezah Stegeman

R.A. Stegeman is advocaat bij Simmons & Simmons te Amsterdam.

Andere boeken door Rezah Stegeman

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Combipakket Wet op het financieel toezicht