Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Internet voor Senioren

Iedereen kan internetten en e-mailen

Paperback Nederlands 2008 9789022958414
Niet leverbaar.

Samenvatting

Geschikt voor Windows Vista en Windows XP

'Internet voor senioren' is voor iedereen die op latere leeftijd het internet wil gaan ontdekken. E-mailen, zoeken, surfen en chatten: met dit boek leert u in uw eigen tempo en stap voor stap de mogelijkheden van internet kennen. Elk hoofdstuk bevat duidelijk uitleg die ondersteund wordt met zeer veel grote afbeeldingen. Door de praktische aanpak, zonder overbodige technische informatie, bent u in korte tijd in staat om zelf uw weg te vinden op internet en kijkt u elke dag even in uw elektronische brievenbus of er nog nieuwe e-mail is binnengekomen. Internet voor senioren leert u werkelijk gebruikmaken én genieten van de mogelijkheden van internet.

U leert in dit boek: U leert hoe u surft op internet, informatie zoek en vindt met Google, interessante een veelbezochte webpagina's aan uw Favorieten toevoegt en kunt bladeren door uw surfgeschiedenis. Daarnaast leert u ook hoe u zich kunt abonneren op het laatste nieuws met RSS, e-mail kunt versturen en ontvangen met Windows Mail en kunt chatten met Windows Live Messenger. Maar het internet van tegenwoordig biedt nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u ook online aan uw documenten werken en die delen met anderen, foto's opslaan en beheren, filmpjes bekijken en publiceren en uw oude (school) vrienden terugvinden op Hyves.

Alles uit dit boek kan worden toegepast in zowel Windows Vista als Windows XP. Ook leert u werken met zowel Internet Explorer 7 als Mozilla Firefox om te surfen op internet.

Wat biedt Internet voor senioren u: Dit boek is volledig grafisch van opzet en bij uitstek geschikt voor iedereen die op latere leeftijd internet wil gaan ontdekken. De opdrachten die u stapsgewijs uitvoert, worden geïllustreerd met een heldere afbeelding en zorgen ervoor dat u de vele mogelijkheden die internet u biedt snel onder de knie hebt.

Specificaties

ISBN13:9789022958414
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:286
Uitgever:AW Bruna
Druk:1
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Victor Peters

Victor G.B. Peters is docent-onderzoeker ICT & Creative Technologies aan een hogeschool en geeft lectures en workshops in binnen- en buitenland. Hij heeft een lange reeks boeken over ICT, media en internet gepubliceerd en blijft altijd zoeken naar nieuwe mogelijkheden om schijnbaar complexe technologie toegankelijk te maken voor een groot publiek. Zijn belangrijkste boodschap: ‘Programmeren is geen technisch vak, het is een creatief vak dat iedereen kan leren.’

Andere boeken door Victor Peters

Inhoudsopgave

Deel 1: De basis van het internet
1. Internet op uw computer
2. Surfen en zoeken
3. Favorieten
4. Geschiedenis
5. RSS-feeds
6. Privacy
7. E-mail

Deel 2: windows Live Messenger
8. Windows Live installeren
9. Aan- en afmelden bij Live
10. Windows Live Messenger pimpen
11. Live-contacten en contacten
12. Google Mail biedt meer dan mail alleen
13. Google Documenten
14. Foto's beheren en publiceren
15. Filmpjes bekijken en publiceren op YouTube
16. Google Earth

Deel 4: Hyves en Weblogs
17. Hyves: een bijenkorf vol vrienden
18. Weblogs
19. Zelf een weblog maken

Deel 5 'Oude wijn in nieuwe zakken'
20. Nieuws op internet
21. Radio en tv op internet
22. Op de markt

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Internet voor Senioren