Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Foto's bewerken en afdrukken voor senioren

Paperback Nederlands 2008 9789022958926
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Nu het ouderwetse filmrolletje heeft plaatsgemaakt voordigitale foto's, is het aardig om die nieuwe foto's optimaal te benutten. Een digitale foto is meer dan een plaatje op papier. U kunt de foto bewerken voor een beter resultaat, u kunt een uitsnede maken, rode ogen wegwerken of de zon wat feller laten schijnen. Hiervoor heb u geen professionele fotostudio nodig. Een gratis en eenvoudig te bedienen programma is al voldoende.

Is de foto eenmaal perfect bewerkt, dan kunt u er van alles mee. Afdrukken op uw eigen printer is leuk, maar afdrukken op echt fotopapier is leuker. Nog leuker is het om zelf een kalender, fotoalbum of ander drukwerk te maken met uw eigen foto's. Ook dat is niet moeilijk en het afdrukken gebeurt bij een van de vele afdrukservices die u op het internet kunt vinden.

Foto's maken doet u al jaren. Foto's bewerken en die ten volle benutten is nu eenvoudiger dan ooit, dankzij uw computer en dit boek dat u stap voor stap laat zien wat er allemaal kan en hoe u dat zelf doet.

Specificaties

ISBN13:9789022958926
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:287
Uitgever:AW Bruna
Druk:1
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Victor Peters

Victor G.B. Peters is docent-onderzoeker ICT & Creative Technologies aan een hogeschool en geeft lectures en workshops in binnen- en buitenland. Hij heeft een lange reeks boeken over ICT, media en internet gepubliceerd en blijft altijd zoeken naar nieuwe mogelijkheden om schijnbaar complexe technologie toegankelijk te maken voor een groot publiek. Zijn belangrijkste boodschap: ‘Programmeren is geen technisch vak, het is een creatief vak dat iedereen kan leren.’

Andere boeken door Victor Peters

Over Francisca Fouchier

Francisca Fouchier heeft achter de schermen meegewerkt aan een groot aantal computerboeken voor beginners en gevorderden. Ze ondersteunt auteurs en uitgevers met vakmatige kennis, maar signaleert evenzeer waar de beginnende computergebruiker het spoor in een boek bijster kan raken. Voor Van Duuren Media neemt ze nu zelf de pen ter hand. Francisca is, na afronding van haar danscarrière, opgeleid tot Windows NT-specialist. In het dagelijks bestaan geeft Francisca zakelijk leiding aan een bedrijf dat mediaconcepten ontwikkelt.

Andere boeken door Francisca Fouchier

Inhoudsopgave

1. Inleiding

Deel 1: Van camera naar pc
2. Van camera naar pc

Deel 2: Tweemaal gratis op het web
3. Fototool.nl
4. Foto's beheren en publiceren

Deel 3: Photoshop Elements
5. Photoshop Elements: alles in een
6. Foto's importeren en ordenen
7. Foto's bewerken: de mogelijkheden
8. Meer fotobewerking

Deel 4: Het project Collage
9. Een colage maken van meerdere foto's
10. Projecten en publicaties.

Deel 5: Afdrukken
11. Foto's vertonen, op cd branden en afdrukken
12. HEMA-afdrukservice

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Foto's bewerken en afdrukken voor senioren