Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Coachingwaaier

Voor individuele en teamcoachgesprekken

Waaier (l) Nederlands 2015 9789024401659
10
Voormalig top 10Totaal 5 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 164Hoogste positie: 10
Op voorraad | Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Een goede coach lijkt lui en dat is soms heel lastig!

Deze waaier biedt een palet met schema’s, quickscans, oefeningen en coachmodellen én spiekbriefjes die je als (team)coach direct in individuele en teamcoachgesprekken kunt gebruiken.

Op de voorkant staan schema’s die je in een (team)coachbijeenkomst kunt voorleggen, op de achterkant spiekbriefjes, quickscans en tips voor jezelf.

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan!

Specificaties

ISBN13:9789024401659
Taal:Nederlands
Bindwijze:waaier (L)
Aantal pagina's:28
Druk:1
Verschijningsdatum:6-6-2015
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Lezersrecensies

2.8 van de 5
12 stemmen
3
3
0
1
5

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Marijke Lingsma

Marijke Lingsma is directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard en wordt binnen het coachvak gezien al toonaangevend en inspirerend. Ze is auteur van diverse succesvolle boeken over coaching. Als systeemdenker kijkt ze integraal naar organisaties: naar het grotere geheel, in plaats van naar de afzonderlijke delen. Centraal staat de alledaagse interactie in het hier-en-nu. Zij gelooft in het potentieel van mensen en in hun doorlopende ontwikkeling. Coachen gaat over leerprocessen, met het accent op 'leren van en met elkaar'. Lingsma is de pionier van systeemgerichte coaching. Ze schreef er het eerste Nederlandstalige boek over: Aan de slag met Teamcoaching (1999). Hierin combineert ze de praktische systeembenadering met haar passie voor de dynamiek van leerprocessen binnen organisaties. In de zomer van 2018 verscheen een hernieuwde en uitgebreidere versie van deze bestseller. Inmiddels heeft ze diverse succesvolle coachingboeken op haar naam staan. Haar opleidingsinstituut Coach Boulevard biedt coachopleidingen, erkende leergangen Individuele Coaching, Teamcoaching en Agile-lean teamcoaching, opgebouwd uit themagerichte eendaagse modules aan. Recent zijn ook korte opleidingen aan het aanbod toegevoegd, zoals Coachend Leiderschap 3.0 en Teamcoaching in een agile omgeving. De opleidingen zijn St!R- en NOBCO-geaccrediteerd alsmede CEDEO en Post-hbo erkend.

Andere boeken door Marijke Lingsma

Over Ger van Doorn

Ger van Doorn is universitair docent Leiderschap & Ethiek en HRM aan de Nederlandse Defensie Academie, coach bij het Expertise Centrum Leidinggeven, en sinds 2016 nauw betrokken bij de coaching van (aanstaande) executives binnen Defensie.

Andere boeken door Ger van Doorn

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Coachingwaaier