Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Spelen met conflicten - herziene editie

Drie kaartspellen om je conflictvaardigheid te verbeteren

Spel (h) Nederlands 2013 9789024402700
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Hoe kunt u een ruzie veranderen in een waardevolle leersituatie? Hoe kunt u een conflict gebruiken om uw relaties sterker te maken? De drie sets kaarten in dit spel helpen u conflictvaardiger te worden.

- 'Rode knop': 50 kaarten met gedrag dat ruzie opwekt of verergert.
- 'Respect man!': 50 kaarten met gedrag dat de angel uit het conflict haalt.
- 'Ruzie mag': 50 tipkaarten met gedrag dat kan helpen een conflict op te lossen.

Met dit spel bekwaam u zich in de kunst van het vreedzaam ruziemaken. Leer uw eigen gedrag in conflicten herkennen en hoe het anders kan. Verleg uw grenzen om tot betere afstemming te komen bij conflicten. Voor zelfreflectie of als speels instrument voor managers, coaches en andere professionals die mensen en teams begeleiden.

Download hieronder het competentieformulier en extra situatiekaarten
De competentie conflictvaardig
Situatiekaarten werk
Situatiekaarten studie
Situatiekaarten familie
Situatiekaarten vrienden

Specificaties

ISBN13:9789024402700
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:4
Druk:2
Verschijningsdatum:14-11-2013
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Lezersrecensies

3.2 van de 5
13 stemmen
2
2
6
2
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Francine ten Hoedt

Francine ten Hoedt is conflictkundige en heeft sinds 1999 een eigen bedrijf, Hat Trick consultancy. Ze bemiddelt, coacht, traint en adviseert. Daarnaast is ze auteur van diverse boeken en artikelen op het gebied van mediation, conflictcoaching en communicatie en ontwikkelaar van leergangen, workshops en multimediamateriaal voor conflictbemiddelaars en coaches, zoals Spelen met Conflicten, Mediation in Beweging en Escalatie door de conflictbemiddelaar en de 'Vileine Vragen voor…' serie. Samen met Philine Spruijt is zij oprichter van de CoachingCarrousel.

Andere boeken door Francine ten Hoedt

Over Marijke Lingsma

Marijke Lingsma is directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard en wordt binnen het coachvak gezien al toonaangevend en inspirerend. Ze is auteur van diverse succesvolle boeken over coaching. Als systeemdenker kijkt ze integraal naar organisaties: naar het grotere geheel, in plaats van naar de afzonderlijke delen. Centraal staat de alledaagse interactie in het hier-en-nu. Zij gelooft in het potentieel van mensen en in hun doorlopende ontwikkeling. Coachen gaat over leerprocessen, met het accent op 'leren van en met elkaar'. Lingsma is de pionier van systeemgerichte coaching. Ze schreef er het eerste Nederlandstalige boek over: Aan de slag met Teamcoaching (1999). Hierin combineert ze de praktische systeembenadering met haar passie voor de dynamiek van leerprocessen binnen organisaties. In de zomer van 2018 verscheen een hernieuwde en uitgebreidere versie van deze bestseller. Inmiddels heeft ze diverse succesvolle coachingboeken op haar naam staan. Haar opleidingsinstituut Coach Boulevard biedt coachopleidingen, erkende leergangen Individuele Coaching, Teamcoaching en Agile-lean teamcoaching, opgebouwd uit themagerichte eendaagse modules aan. Recent zijn ook korte opleidingen aan het aanbod toegevoegd, zoals Coachend Leiderschap 3.0 en Teamcoaching in een agile omgeving. De opleidingen zijn St!R- en NOBCO-geaccrediteerd alsmede CEDEO en Post-hbo erkend.

Andere boeken door Marijke Lingsma

Inhoudsopgave

- Rode knop: 50 kaarten met gedrag dat ruzie opwekt of verergert
- Respect man!: 50 kaarten met gedrag dar de angel uit het conflict haalt.
- Ruzie mag: 50 kaarten met gedrag dat kan helpen een conflict op te lossen.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Spelen met conflicten - herziene editie