Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wegwijzers in de veranderjungle

Samen veranderen zonder schade en schrammen

Paperback Nederlands 2024 9789024467617
Verkooppositie 1359Hoogste positie: 677
Nog niet verschenen, verwacht op 25‑09‑2024
27,50

Samenvatting

Alles wat je nodig hebt om goed op je bestemming te komen. Van het veranderverhaal tot tegenslag onderweg en de vreugde als het lukt.

Veranderen is vakwerk. Een organisatie krijg je niet zomaar in beweging. Dat je met elkaar de eindstreep haalt, is nog minder vanzelfsprekend. Elke keer opnieuw is het een zoektocht om een veranderwens ook echt te realiseren. Veel mensen die zich inzetten voor de toekomst van hun organisatie zijn geen veranderkundige. Zij hebben een ander vak geleerd en doen ‘dat veranderen’ er even bij of als tijdelijke klus.

Dit boek maakt beschikbare kennis en ervaring makkelijk toegankelijk voor de praktijk. Kort en krachtig komen 22 veranderthema’s aan bod: wat is de kern, waarom is dit een belangrijk thema, hoe kan je ermee aan de slag, een concreet voorbeeld en een paar tips om te beginnen.

Lees over een thema dat je bezighoudt, van verandering vieren tot vastzittende patronen. Vind een relevant inzicht, een interessante vraag, een inspirerend idee, een praktische tip, voor jezelf en om samen mee aan de slag te gaan. Op elke bladzijde staat meer dan genoeg inspiratie om direct verder te komen in de veranderjungle en zo de gewenste toekomst dichterbij te brengen.

- Van de auteur van de bestseller De Veranderversneller
- Een autoriteit op het gebied van verandermanagement
- Voor zowel de beginnende als de ervaren veranderaar

Specificaties

ISBN13:9789024467617
Trefwoorden:veranderen, toekomst
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:25-9-2024
Hoofdrubriek:Verandermanagement
ISSN:

Over Kilian Bennebroek Gravenhorst

Dr. Kilian Bennebroek Gravenhorst is oprichter van PlusPulse en docent bij o.a. Sioo. Hij is gespecialiseerd in verandermanagement en gefascineerd door de vraag hoe leiders hun veranderambities realiseren. Als adviseur helpt hij maatschappelijke organisaties en bedrijven bij het bereiken van hun strategische doelstellingen. Als docent versterkt hij het veranderkundig handelen van professionals. Kilian doet onderzoek naar complexe veranderingen en hij publiceert over het vak. Veranderversnellers: het afkijkboek is zijn meest recente boek.

Andere boeken door Kilian Bennebroek Gravenhorst

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wegwijzers in de veranderjungle