Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Andere ouders doen ook maar wat

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2018 9789024582808
Direct te downloaden

Samenvatting

In Andere ouders doen ook maar wat van Annemiek Leclaire worden herkenbare vragen over opvoeden beantwoord door de beste opvoedkundigen van Nederland. Het boek bevat zowel vragen uit de rubriek ‘Opgevoed’ in het NRC Handelsblad als nieuw materiaal en persoonlijke ervaringen.

Hoe krijg ik meer contact met mijn puberzoon? Mag onze kleuter bij ons in bed slapen? Mag een baby in de box? Moeten ouders altijd op één lijn zitten? Hoort muziekles bij de opvoeding? Mag ik andermans kinderen corrigeren? Mag mijn dochter van 14 al seks? En: hoe maak ik een levensgenieter van mijn kind? Dit zijn de vragen die ouders wekelijks stellen in de rubriek ‘Opgevoed’ in het NRC Handelsblad en die worden beantwoord door de beste opvoedkundigen en experts van ons land. Samen vormen de vragen en antwoorden in dit boek, aangevuld met nieuw materiaal en eigen ervaringen van journalist Annemiek Leclaire, een eigentijdse en waardevolle leidraad voor de opvoeding van kinderen in alle leeftijden.

‘Ik vind het een eer om als deskundige aan deze rubriek mee te werken.’ Prof. Patti Valkenburg, hoogleraar media, jeugd en samenleving.

‘Zeer waardevolle rubriek.’ Prof. Jelle Jolles, hoogleraar neuropsychologie en auteur van Het tienerbrein.

Specificaties

ISBN13:9789024582808
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Uitgever:Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum:4-10-2018
Hoofdrubriek:Gezondheid

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Andere ouders doen ook maar wat