Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Get your shit together

In superconcrete stappen naar jouw ultieme leven

E-book Epub Nederlands 2021 9789025909352
Niet meer leverbaar.
9,99

Samenvatting

Michel Vos, bekend van de Eindbazen podcast, verzamelde de beste technieken en lifehacks voor succes in leven en werk. Het doel: mensen helpen hun shit voor elkaar te krijgen. Hij put uit zijn ervaring als ondernemer en de mixed martial arts en liet zich inspireren door o.a. de special forces. Hij brengt zijn inzichten nuchter en met veel humor, maar raakt ook diepere spirituele inzichten.

Zijn bewezen lifecrafting methode helpt jaarlijks duizenden professionals en bedrijven, en wordt inmiddels toegepast op verschillende onderwijsinstellingen in Nederland. De weg naar heldere ambities, stressvrije productiviteit en tijd voor jezelf.

'Je dromen volgen is keihard werken, en daarbij kun je alle hulp gebruiken. Dit boek is een onuitputtelijke bron van fijne, direct toepasbare en tijdloze tools' - Rick Pastoor, auteur 'Grip. Het geheim van slim werken'.

Specificaties

ISBN13:9789025909352
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:none
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:272
Uitgever:Ten Have
Druk:1
Verschijningsdatum:22-6-2021
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Interviews en artikelen (1)

preview
Get your shit together - In superconcrete stappen naar jouw ultieme leven
Michel Vos 2 juli 2021 Iedereen wil graag de held(in) zijn. Totdat het tijd is om het avontuur aan te gaan en de dingen te doen die een echte held(in) doet. Een preview van Get your shit together door auteur Michel Vos.

Over Michel Vos

Michel Vos (Deventer) is een serialentrepreneur van o.a. NootroFit en de XII Waves Academy en werd bij het grote publiek bekend door Eindbazen, de best beluisterde podcast over persoonlijke ontwikkeling. Michel Vos schreef 'Get your shit together' met hulp van schrijver en onderzoeker Maarten Akkerman.

Andere boeken door Michel Vos

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Get your shit together