Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Voor de klas

De mooiste verhalen van een ervaren beginner

Paperback Nederlands 2022 9789026361135
Verkooppositie 3528Hoogste positie: 722
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

'Voor de klas' staat vol inspirerende en kritische verhalen die het belang van het lerarenvak en goed onderwijs onderstrepen. Zij -instromer Merel van Vroonhoven beschrijft met liefde, humor en zelfreflectie hoe de kinderen in haar klas haar ontroeren en confronteren. Ook laat ze zien hoezeer het door marktwerking aangetaste onderwijssysteem haar verwondert en verontrust. Tegelijkertijd geniet ze volop van haar nieuwe leven als leraar, dat ze instapte als 'ervaren beginner' na een twintigjarige carrière als topbestuurder in het bedrijfsleven.

Op een school voor speciaal onderwijs leert ze-met vallen en opstaan-dat leidinggeven aan kinderen niet eens zo anders is dan aan directeuren en dat het zeker niet makkelijker is. Ook ziet ze van dichtbij dat niet elk kind dezelfde kansen krijgt en dat je met kleine stapjes ontroerend mooie dingen kunt bereiken.

Merel van Vroonhoven schijft een van de meest gelezen columns in de Volkskrant, waarin ze haar ervaringen voor de klas koppelt aan maatschappelijke vraagstukken van deze tijd. 'Voor de klas' is een bundeling van haar verhalen, met een inspirerend voorwoord van de Volkskrant hoofdredacteur Pieter Klok.

Specificaties

ISBN13:9789026361135
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:216
Druk:1
Verschijningsdatum:30-8-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Voor de klas