Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Voor de klas

De mooiste verhalen van een ervaren beginner

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2022 9789026361142
Direct te downloaden

Samenvatting

In 'Voor de klas' zijn de populaire columns uit de Volkskrant van Merel van Vroonhoven, voormalig topvrouw, nu leraar, gebundeld.

Op het hoogtepunt van haar carrière besluit Merel van Vroonhoven haar hart te volgen en de bestuurskamer voor het klaslokaal te verruilen. Met de slagvaardigheid en tomeloze inzet waar ze in haar vorige werk bekend om stond, hoopt ze als leraar veel te bereiken.

In haar columns koppelt ze haar ervaringen aan haar vorige leven en grotere vraagstukken. Op een school voor speciaal onderwijs leert ze – met vallen en opstaan – in de praktijk dat leidinggeven aan kinderen niet eens zo anders is dan aan directeuren, en dat het zeker niet makkelijker is. Ook ontdekt ze van dichtbij dat niet elk kind dezelfde kansen krijgt. En dat je met kleine stapjes ontroerend mooie dingen kunt bereiken. 'Voor de klas' is dan ook een boek vol inspirerende, aangrijpende en kritische verhalen, die het enorme belang van goed onderwijs en de waarde van het leraarschap onderstrepen.

'Voor de klas' van Merel van Vroonhoven is herkenbaar voor iedereen die in het onderwijs werkt én voor de top van het bedrijfsleven.

Specificaties

ISBN13:9789026361142
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:216
Druk:1
Verschijningsdatum:18-8-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Voor de klas