Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De race

Hoe verbeter ik mijn concurrentiepositie

Paperback Nederlands 2002 9789027469731
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

'De race' gaat over de vraag hoe we onze concurrentiepositie kunnen verbeteren. Ook al lijkt er nu nog geen vuiltje aan de lucht, altijd bestaat er het gevaar dat onze concurrentiepositie verslechtert. En in een hoog tempo als we niet oppassen. Het is dus zaak alert te blijven. 'De race' sluit aan bij het befaamde boek van Eli Goldratt: 'Het doel'. Het daarin gehanteerde productiebesturingssysteem wordt in 'De race' verder uitgewerkt. Aan de orde komen aspecten als logistiek, flexibele productiesystemen, kostprijsdenken, kwaliteitsdenken, voorraadvermindering en levertijden.

'De race' is net als 'Het doel' een ongewoon boek. De kern van de boodschap kan snel worden opgepikt door een blik te werpen op de rechterpagina' s met circa 70 schema's en afbeeldingen. De tekst verschaft onder andere via ingenieuze metaforen inzicht in de te verbeteren productieprocessen.

Specificaties

ISBN13:9789027469731
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:189
Druk:3
Verschijningsdatum:3-9-2008

Lezersrecensies

4.0 van de 5
4 stemmen
0
4
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Eliyahu Goldratt

Eliyahu Goldratt (1947-2011) is bij miljoenen lezers een begrip als wetenschapper, leermeester en managementfilosoof. Over de hele wereld passen economen, bedrijfskundigen en managers zijn gedachtegoed toe in hun eigen organisaties. Hij werd internationaal erkend als baanbreker in de ontwikkeling van nieuwe managementconcepten en –systemen.

Andere boeken door Eliyahu Goldratt

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De race