Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Eindelijk 40

Over de voordelen en niet-bestaande nadelen van veertiger zijn

Paperback Nederlands 2017 9789029091800
In herdruk, verwacht op 25‑07‑2024

Samenvatting

De grappigste columniste van Nederland over de voordelen en niet-bestaande nadelen van veertiger zijn, herkenbaar voor iedereen die al een tijdje, of net, veertig is.

Het perfecte cadeauboek voor alle ex-dertigers!

Aaf over modieus grijs, de ANWB-app, lege melkpakken in de koelkast en andere Grote Veertigerskwesties

Als je veertig wordt, hoef je geen dolende dertiger meer te zijn. En je bent ook nog lang geen vijftig. Het is, kortom, de ideale leeftijd. Aaf Brandt Corstius behandelt alle veertigers­problemen die natuurlijk eigenlijk kansen zijn: al dan niet corrigerende badpakken, het immer doorgroeien van de neus en het slinken van het geheugen. Ook neemt ze universele veertigers­wensen onder de loep zoals 1. een nieuwe carrière als yogajuf, 2. een labradoedel en 3. nooit meer actief oud en nieuw hoeven vieren.

Over kleding, stijl, familie, vriendschap, lange en toch gezellige relaties, en die grote veertigers­hobby: keihard opruimen. Het zou zelfs kunnen dat de woorden ‘tuinieren’ en ‘tevredenheid’ vallen. Een complete handleiding voor het vieren van de veertigste verjaardag is inbegrepen.

Specificaties

ISBN13:9789029091800
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Uitgever:Meulenhoff
Druk:1
Verschijningsdatum:13-10-2017
ISSN:
Herdrukdatum:5-11-2024

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Interviews en artikelen (1)

nieuws
MEER Moois - Eggers, Eindelijk 40, Parijzenaar en De morgenster
Marjan Maandag 10 februari 2022 Bij Managementboek lezen we meer dan alleen managementboeken, en we delen graag wat we lezen. In deze aflevering van MEER Moois vertellen Managementboekcollega’s Karin, Liza, Fred en Marjan welk boek hen pakte.

Over Aaf Brandt Corstius

Aaf Brandt Corstius is columnist voor onder andere de Volkskrant, Margriet en Flow en heeft al meerdere succesvolle boeken op haar naam, waaronder Het jaar dat ik 30 werd. Aaf Brandt Corstius en Vincent Kouters presenteren samen de podcast Over geld praat je niet.

Andere boeken door Aaf Brandt Corstius

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Eindelijk 40