Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Meester over je gedachten

Voorkom slapeloosheid, angst en burn-out

Paperback Nederlands 2012 9789029587242
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

De manier waarop u denkt, bepaalt hoe u functioneert in uw werk en privé-leven. Soms slaat denken om in piekeren en wordt uw blik op de wereld ernstig vertroebeld: depressieve gedachten kunnen leiden tot slapeloosheid, angst en zelfs burn-out.

Bent u echt in staat om uw gedachten consequent positief te beïnvloeden? In zijn tweede boek leert Pieter Frijters u om uw denken als een bedrijf te managen. Na een korte uitleg over het brein, de zintuigen, denkpatronen en gedrag, laat hij met behulp van voorbeelden en praktijkoefeningen op een heldere manier zien hoe u uw gedachten de baas kunt worden en hersenspinsels geen kans geeft!

Pieter J.G. Frijters startte zijn loopbaan als communicatietrainer, werd daarna ondernemer. Nadat hij zijn eigen burn-out en angsten wist te overwinnen, ontwikkelde hij Mind Tuning® waarover hij de bestseller 'Van fobie naar vrijheid schreef'. Hij is een fenomeen in de wereld van managementtrainers: bevlogen, radicaal en met een 'no nonsense' aanpak.

Specificaties

ISBN13:9789029587242
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:136
Druk:7
Verschijningsdatum:25-9-2012
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Pieter Frijters

Een burn-out en daardoor ontstane angsten waren voor Pieter Frijters een enorme stimulans om te komen tot een creatieve zoektocht naar de werking van het brein. Na veel interviews, eindeloos zoeken, studeren en experimenteren ontwikkelde hij MindTuning®. Sindsdien wordt de methode met groot succes ingezet om burn-out, angst en onzekerheid om te zetten in zelfvertrouwen en om helderheid te scheppen in het denken, overzicht te krijgen om belangrijke beslissingen te nemen en doelen daadwerkelijk te bereiken. Pieter Frijters is eveneens oprichter en eigenaar van Spreek BV (spreek.nl). Sinds jaar en dag marktleider op het gebied van presentatietrainingen en huisleverancier van presentatietrainingen bij topondernemingen in alle branches. Pieter Frijters onderwees op het hoogste niveau tienduizenden cursisten in de magie van spreken in het openbaar. Zijn kennis van het brein en de MindTuning® methodiek maken dat ook de trainingen 'Spreken in het Openbaar' en 'Spreekangst Masterclasses' van ongekende kwaliteit zijn.

Andere boeken door Pieter Frijters

Inhoudsopgave

Inleiding

Deel 1 De menselijke geest
1. Het managen van een onderneming
2. Het managen van jezelf
3. De mind
4. Beperkingen van de mind
5. Symptomen van een overbelaste mind

Deel 2 Meester over je gedachten
6. Niet meer piekeren
7. De taal van het denken
8. Statements
9. Moeten
10. Vragen
11. Twijfel en de kracht van het besluit
12. Nee! Het moeilijkste woord
13. Kwantummechanica van het denken
14. Beweging is de aanjager van beter denken
15. Specifieke piekersituaties

Tot slot
Over de auteur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Meester over je gedachten