Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Meester over je gedachten

Voorkom slapeloosheid, angst en burnout

E-book Epub Nederlands 2014 9789029594462
Direct te downloaden

Samenvatting

Jij bepaalt wat je denkt!
De manier waarop jij denkt, bepaalt hoe je functioneert in je werk en privéleven. Soms slaat denken om in piekeren en wordt je blik op de wereld ernstig vertroebeld: depressieve gedachten kunnen leiden tot slapeloosheid, angst en zelfs burn-out.

Ben je echt in staat om je gedachten consequent positief te beïnvloeden? In zijn tweede boek leert Pieter Frijters je om je denken als een bedrijf te managen. Na een korte uitleg over het brein, de zintuigen, denkpatronen en gedrag, laat hij met behulp van voorbeelden en praktijkoefeningen op een heldere manier zien hoe je je gedachten de baas kunt worden en hersenspinsels geen kans geeft!

Specificaties

ISBN13:9789029594462
Trefwoorden:stress, burn-out
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:none
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:103
Druk:9
Verschijningsdatum:10-3-2014
ISSN:

Lezersrecensies

3.0 van de 5
3 stemmen
0
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Pieter Frijters

Een burn-out en daardoor ontstane angsten waren voor Pieter Frijters een enorme stimulans om te komen tot een creatieve zoektocht naar de werking van het brein. Na veel interviews, eindeloos zoeken, studeren en experimenteren ontwikkelde hij MindTuning®. Sindsdien wordt de methode met groot succes ingezet om burn-out, angst en onzekerheid om te zetten in zelfvertrouwen en om helderheid te scheppen in het denken, overzicht te krijgen om belangrijke beslissingen te nemen en doelen daadwerkelijk te bereiken. Pieter Frijters is eveneens oprichter en eigenaar van Spreek BV (spreek.nl). Sinds jaar en dag marktleider op het gebied van presentatietrainingen en huisleverancier van presentatietrainingen bij topondernemingen in alle branches. Pieter Frijters onderwees op het hoogste niveau tienduizenden cursisten in de magie van spreken in het openbaar. Zijn kennis van het brein en de MindTuning® methodiek maken dat ook de trainingen 'Spreken in het Openbaar' en 'Spreekangst Masterclasses' van ongekende kwaliteit zijn.

Andere boeken door Pieter Frijters

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Meester over je gedachten