Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Haal het beste uit jezelf Deel 1 - Communiceren, samenwerken en professionaliseren

Verhoog je persoonlijke effectiviteit

Paperback Nederlands 2011 9789031378074
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Hoe kunnen studenten maximaal gebruik maken van hun kwaliteiten en interesses tijdens de opleiding, in stages, bij het afstuderen en tijdens het werk? Hoe kunnen studenten beter omgaan met stress en met tijd? Hoe kunnen zij betere gesprekken leren voeren en effectiever samenwerken? Hoe onderscheiden zij zich van anderen en kunnen zij innovatieve producten en diensten verzinnen?

In dit boek voor studenten wordt de theorie van acht thema’s in het kader van persoonlijke effectiviteit beknopt beschreven. De hoofdstukken zijn overzichtelijk ingedeeld met daarin een praktijkvoorbeeld afkomstig uit het hbo, de beschrijving van de algemene competentie waaraan gewerkt wordt en een leertekst met voorbeelden, tips, modellen, vuistregels, do’s en don’ts. De hoofdstukken eindigen met praktische opdrachten en een doorverwijzing naar specifieke literatuur of websites die ondersteunend kunnen werken.

Op de, bij het boek behorende website, kunnen studenten de testen uit het boek maken en de benodigde bestanden voor hun portfolio downloaden. Met behulp van dit boek kunnen studenten de algemene competenties: mondeling communiceren, samenwerken en professionaliseren vergroten.

Het boek kan gebruikt worden als hulpmiddel bij lessen in het kader van de studieloopbaanbegeleiding of als ondersteuning bij regiekring bijeenkomsten. Studenten kunnen het boek ook individueel doorwerken om het beste uit zichzelf te halen.

Specificaties

ISBN13:9789031378074
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:147
Uitgever:Edufit BV
Druk:1
Verschijningsdatum:11-10-2011
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Lia Bijkerk

Lia Bijkerk heeft Pedagogiek en Onderwijskunde gestudeerd en werkt als zelfstandig ondernemer onder de naam Edufit (www.edufit.nl). Ze ontwikkelt onderwijs, doet onderzoek,adviseert, coacht en verzorgt trainingen en workshops rondom het thema activerend opleiden.Lia heeft bijna 30 jaar ervaring in het maken en toepassen van activerende werkvormen. Lia heeft eerder producten uitgebracht die goed aansluiten bij 'Werken met actiekaarten'

Andere boeken door Lia Bijkerk

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Haal het beste uit jezelf Deel 1 - Communiceren, samenwerken en professionaliseren