Managementboek.nl gebruikt cookies.

Digivaardig sociaal werk

Nederlandstalig | Paperback
(2)
Verkooppositie: #93898916
Onze prijs: € 25,95
Vandaag voor 23:00 uur besteld,
morgen in huis.

Samenvatting

Dit boek helpt professionals in het sociaal domein om vorm te geven aan de digitale transitie, en om hun functie eigentijds in te vullen. Het laat zien waarom digitale technologie ook in het sociaal domein essentieel is. En legt tegelijk de vinger op de zere plek: nog lang niet overal is men daar serieus mee bezig. Het boek richt zich op studenten, professionals, leidinggevenden, bestuurders...Toon volledige samenvatting

Specificaties

EAN:9789036823500
Taal:Nederlandstalig
Bindwijze:Paperback, 197 blz.
Uitgever:Springer Media B.V.
Druk:1e druk, 2019

Lezersrecensies

Must-have in het sociaal werk

03-10-2019 | A.M.J. Krakers

“Digivaardig sociaal werk” van Hans Versteegh heet met recht een handboek. Het boek doet een geslaagde poging om een overzicht te geven van alle aspecten die kleven aan digitalisering in een vak waarin het vooral om mensen gaat. Hierdoor zijn in het boek veel rijtjes, opsommingen en bullets te vinden. Heerlijk overzichtelijk. Het alfabetische register achterin het boek helpt om snel bij het juiste topic uit te komen.

De auteur komt uit het vak en dat merk je als lezer. Hij stimuleert en moedigt aan om meer te doen met digitalisering. Hij geeft suggesties en voorbeelden die aansluiten bij de kern van het sociaal werk. Bijvoorbeeld hoe digitalisering een belangrijk maatschappelijk probleem zoals eenzaamheid kan verminderen.

Het handboek richt zich op alle lagen in het sociaal werk: vrijwiligers, professionals, managers, bestuurders en ook de toezichthouders krijgen tips. Dit maakt het boek praktisch en bruikbaar en een must-have voor iedere organisatie in het sociaal werk.

Recensies (1)