Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wat de zorg kan leren van...

Paperback Nederlands 2023 9789036829670
Voormalig top 100Totaal 30 dagen
Verkooppositie 661Hoogste positie: 62
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Er wordt veel gemopperd en geklaagd over de zorg. Maar je kunt er ook diametraal anders naar kijken. Leer hoe organisaties in andere sectoren uitdagingen te lijf gaan en kopieer die. Dit boek geeft daarvoor alle handvatten. Door middel van inspirerende voorbeelden uit andere sectoren daagt de auteur de traditionele zienswijze uit en laat zien dat verandering mogelijk is.
Wat kan de zorg kan leren van... opent je ogen voor de mogelijkheden en uitdagingen van een sector die wel degelijk klaar is voor transformatie.
---

Marijke van Putten, psychiater en voormalig bestuurder GGZ Noord-Holland-Noord: “Aan de zorg de opgave om te gaan putten uit de geweldige voorbeelden uit dit boek, die stuk voor stuk een bijdrage zouden kunnen leveren aan de opgave waar we voor staan: meer cliënten, lagere kosten en hogere klanttevredenheid. Aan de slag!”

Peter van der Meer, Bestuursvoorzitter HagaZiekenhuis: “Not invented here! Dit horen we veel in de zorg. Dus we vinden alles zelf uit en anders is het niet goed. Raar eigenlijk als je zoveel kunt leren én kopiëren van andere bedrijven. A must read dus. Of nog beter: A must do boek.”

Jolanda Buwalda, Bestuursvoorzitter Omring: “Wat de zorg kan leren van… Joris Arts, onze verbindende public private innovator! Dat staat in dit boek vol met aansprekende toepasbare voorbeelden.
---
Joris Arts is ruim twintig jaar werkzaam in de zorg als ziekenhuisapotheker, zorgbestuurder, toezichthouder en als zorgondernemer. Hij heeft gewerkt in het ziekenhuis, de huisartsenzorg, de GGZ en in de ouderenzorg. Rode draad door zijn carrière is het continu zoeken naar manieren om de zorg te verbeteren. Dat doet hij door naar buiten te kijken en te leren van andere sectoren. Daar zijn namelijk al lang oplossingen voor problemen waar we in de zorg maar tegenaan blijven lopen.

Specificaties

ISBN13:9789036829670
Trefwoorden:zorg, leren
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:116
Druk:1
Verschijningsdatum:21-11-2023
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wat de zorg kan leren van...