Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Bestuursrecht

Paperback Nederlands 2015 9789037235555
Niet leverbaar.
22,25

Samenvatting

Een juridisch dienstverlener kan wettelijke regels toepassen: bij klantcontacten, bij het vaststellen van rechten en plichten en bij (administratieve) procedures. Met de methode Juridischjuist.info leren studenten alle ins en outs van het juridische beroep. Juridischjuist.info sluit geheel aan op het nieuwe kwalificatiedossier Juridisch Administratieve Beroepen en is in te zetten binnen de mbo-opleidingen Juridisch-administratief dienstverlener en Medewerker human resource management, niveau 4.
Bestuursrecht bevat de modulen bestuursrecht en bijzonder bestuursrecht. In de eerste module maken uw studenten kennis met de kernbegrippen en procedures van het bestuursrecht. Bijzonder bestuursrecht gaat in op enkele wetten die regels geven voor een specifieke bestuurstaak van de overheid. Er worden veel praktijkvoorbeelden gegeven en elk hoofdstuk wordt afgesloten met opdrachten. Op www.juridischjuist.info staan extra vragen, opdrachten en aanvullend materiaal.

Specificaties

ISBN13:9789037235555
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:13-9-2018
Hoofdrubriek:Schoolboeken
ISSN:
Serie:MBO Recht

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Lydia Janssen

Mr. Lydia Janssen is als juriste gespecialiseerd in (jeugd)zorg en recht. Zij verzorgt bij- en nascholing voor (para)medici over de juridische aspecten van de (gezondheids)zorg en adviseert instellingen op dit terrein.

Andere boeken door Lydia Janssen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bestuursrecht