Boom beroepsonderwijs
Assistent horeca, voeding of voedingindustrie
Werkruimtes gebruiksklaar maken
Paperback Nederlands 2020 9789037252132Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen
Samenvatting
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie is een bestaat uit vier thema's en is opgebouwd met pratkische doe-opdrachten en rijk aan beeldmateriaal en maakt gebruik van herkenbare beroepssituaties.
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie bestaat uit:
- Thema 1: Werkruimtes gebruiksklaar maken
P7-K1-W1: Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- Thema 2: Voedsel bewerken, verwerken en bereiden
P7-K1-W2: Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten en P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- Thema 3: Veilig en hygiënisch werken
P7-K1-W4: Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
- Thema 4: Materialen- en warenkennis
P7-K1-W1: Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
Specificaties
ISBN13:9789037252132
Trefwoorden:horeca, voedingssector
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:Boom Beroepsonderwijs
Druk:1
Verschijningsdatum:6-7-2020
Hoofdrubriek:Schoolboeken
ISSN:
Serie:StruX
Lezersrecensies
Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!
Rubrieken
- Advisering
- Algemeen management
- Coaching en trainen
- Communicatie en media
- Economie
- Financieel management
- Inkoop en logistiek
- Internet en social media
- IT-management / ICT
- Juridisch
- Leiderschap
- Marketing
- Mens en maatschappij
- Non-profit
- Ondernemen
- Organisatiekunde
- Personal finance
- Personeelsmanagement
- Persoonlijke effectiviteit
- Projectmanagement
- Psychologie
- Reclame en verkoop
- Strategisch management
- Verandermanagement
- Werk en loopbaan