Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Organiseren en aansturen in de facilitaire organisatie | combipakket

Paperback Nederlands 2023 9789037264784
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

De werkomgeving waarin je straks aan de slag gaat, is heel divers: van zorginstelling tot productieomgeving, en van onderwijsinstelling tot sportaccommodatie. Je bent overal in en om het gebouw te vinden om ervoor te zorgen dat je klanten tevreden zijn.

Tendens Facilitair helpt je om je te ontwikkelen tot een klantgerichte professional. We hebben deze methode ontwikkeld samen met de professionele praktijk; zo krijg je een realistisch beeld van de werkomgeving, taken en werkzaamheden. Met actuele theorie en uitdagende opdrachten leer je de juiste kennis, vaardigheden en houding, en ben je klaar voor de toekomst.

Dit theorieboek richt zich op de allround medewerker facilitaire dienstverlening, en gaat over het organiseren van de werkzaamheden. Je hebt te maken met een breed pakket aan taken. Die plan je voor jezelf en voor medewerkers. Je stelt werkroosters op en zorgt ervoor dat interne en externe medewerkers hun werkzaamheden volgens planning uitvoeren. Je leert prioriteiten stellen, en flexibel zijn als calamiteiten daarom vragen. Je verliest daarbij nooit de kwaliteit uit het oog. Lerende medewerkers en stagiairs geef je opdrachten, instructies en feedback. Daarnaast bewaak je de beschikbare budgetten en te behalen doelen. Je voorkomt financiële problemen, houdt overzicht en overlegt actief met je leidinggevende.

Combipakket
Dit combipakket bestaat uit een theorieboek en een licentie die toegang geeft tot de digitale leeromgeving. Deze is geldig gedurende één jaar en kan kosteloos verlengd worden.

Specificaties

ISBN13:9789037264784
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:3-2-2023
Hoofdrubriek:Schoolboeken
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Organiseren en aansturen in de facilitaire organisatie | combipakket