Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 17% korting

Creatief zijn

Een manier van leven

Paperback Nederlands 2023 9789038813554
Op voorraad | Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis
29,99
25,-
VOORDEEL - 17% korting

Samenvatting

Men ziet creativiteit en kunstenaarschap meestal als een roeping voor die paar mensen die met dergelijke gaven geboren zijn. Gelukkig is dat niet het geval. Creativiteit is geen zeldzaam talent, maar een fundamenteel aspect van het mens-zijn. En het is voor ons allemaal weggelegd.

Muziekproducent Rick Rubin heeft in de loop der jaren diep nagedacht over waar creativiteit vandaan komt en heeft geconcludeerd dat kunstenaarschap niet zozeer gaat over je specifieke output, maar veel meer over je relatie tot de wereld. Creativiteit heeft een plaats in ieders leven, maar wie dat wil, kan er meer ruimte voor maken.

Creatief zijn is een prachtige en genereuze studie die het pad van de kunstenaar belicht als een weg die we allemaal kunnen volgen. Rubin distilleert de wijsheid van een leven lang werken tot een heldere leeservaring en geeft ons handvatten hoe we onze blik kunnen verruimen om zelf beter te leren creëren.

‘Dit is me toch een fantastisch inspirerend boek.’ – Claudia de Breij

‘Ik vind Creatief zijn geweldig en wil dat iedereen het leest. Het is een handleiding voor creativiteit en creatief denken. Een actueel naslagwerk.’ – Michael ‘Mike D’ Diamond, Beastie Boys

Specificaties

ISBN13:9789038813554
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:392
Druk:1
Verschijningsdatum:10-11-2023
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Creatief zijn