Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Volg de cur(v)e

Een boek voor leidinggevenden die de hoop nog niet hebben opgegeven

Paperback Nederlands 2009 9789038918730
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Uit onderzoek blijkt dat niet meer dan 29% van alle medewerkers echt gemotiveerd en betrokken is bij hun werk. Met andere woorden: een leidinggevende moet de klus zien te klaren met slechts eenderde menskracht …

Voor al die managers die de moed nog niet hebben opgegeven en er alles aan willen doen om hun medewerkers meer betrokken en gemotiveerd te krijgen, biedt 'Volg de cur(v)e' een heldere beschrijving van wat leidinggevenden en medewerkers van elkaar mogen verwachten.

'Volg de cur(v)e' is niet een van de vele 'quick fixes' of doorzichtige managementtechnieken die op de markt van welzijn en geluk voor managers te koop zijn.
'Volg de cur(v)e' is keihard werken. Vooral aan uzelf, maar ook aan uw baas en aan uw mensen. Effectief peoplemanagement is immers een van de meest complexe en uitdagende werkzaamheden die u zich voor kunt stellen.
Als u bezig gaat met de methode die hier geboden wordt, gaat u aan de slag met een behoorlijk radicale verandering in uw houding en gedrag als manager. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar wie heeft ooit gezegd dat peoplemanagement simpel is?

Specificaties

ISBN13:9789038918730
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:111
Uitgever:Elmar
Druk:1
Verschijningsdatum:7-2-2009

Lezersrecensies

3.0 van de 5
1 stem
0
0
1
0
0

Over Rolf Mulder

Rolf Mulder heeft ruim veertig jaar ervaring als hr- directeur van grote ondernemingen en is nu werkzaam als directeur-bestuurder van een school. Hij schreef veel boeken over leidinggeven, vaak met een ironische invalshoek.

Andere boeken door Rolf Mulder

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Volg de cur(v)e