Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Google marketing

Uw website zichtbaar maken met Google

Gebonden Nederlands 2011 9789043022668
Voormalig top 100Totaal 27 dagen
Verwachte levertijd ongeveer 3 werkdagen

Samenvatting

Het aantal webwinkels en de consumentaankopen op internet stijgen explosief en steeds meer bedrijven proberen meer omzet te halen via internet. Hoe kun je nog opvallen tussen miljoenen websites? Het lanceren van een website alleen is zeker niet voldoende. U moet ervoor zorgen dat uw website snel wordt gevonden door bezoekers en klanten.

Gelukkig hebt u het heft in eigen hand. De meeste internetbezoekers beginnen hun zoektocht in Google. U kunt er zelf voor zorgen dat uw website snel wordt gevonden en hoog eindigt in de lijst van zoekresultaten. Daardoor trekt u veel meer geïnteresseerde bezoekers naar uw website en haalt u gegarandeerd meer omzet en rendement uit uw website.

Dit boek legt duidelijk uit hoe Google werkt en wat u zelf kunt doen om sneller gevonden te worden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen het optimaliseren van de website om hoger te eindigen in de lijst van zoekresultaten (zoekmachineoptimalisatie of SEO) en betaalbare marketingmogelijkheden als Google AdWords (zoekmachinemarketing of SEM). Er is gekozen voor een praktische aanpak met veel aansprekende voorbeelden en nuttige tips. Daarmee is dit boek onmisbaar voor iedereen die wil dat zijn of haar website snel gevonden wordt op internet en de concurrentie te slim af wil zijn.

Dit boek is een geactualiseerde en aangevulde editie van het boek 'Zoekmachinemarketing' dat in 2008 bij Pearson verscheen.

Specificaties

ISBN13:9789043022668
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:176
Druk:1
Verschijningsdatum:3-9-2011
Hoofdrubriek:Marketing

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Mark Jansen

Mark Jansen helpt bedrijven en organisaties met het verbeteren van hun online vindbaarheid en het aantrekken van meer bezoekers. Eerder schreef hij Zoekmachinemarketing en Google Marketing.

Andere boeken door Mark Jansen

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. Inleiding
2. Werking van zoekmachines
3. Zoekwoorden
4. Websiteoptimalisatie
5. Websitepromotie
6. Zoekmachinemarketing en Google AdWords
7. Internetmarketing

Slotwoord
Index

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Google marketing