Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 76% korting

Het Lightroom 4 boek voor digitale fotografen

Paperback Nederlands 2012 9789043025966
Nog slechts 2 exemplaren! Op=Op!
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
39,95
9,95
VOORDEEL - 76% korting

Samenvatting

Sinds het verschijnen van Adobe Lightroom is het in vele talen vertaalde 'Lightroom voor digitale fotografen' van Scott Kelby 's werelds bestverkochte Lightroom-boek. Ook in dit nieuwe boek hanteert Scott dezelfde revolutionaire, stapsgewijze en duidelijke aanpak en vormgeving waarmee Lightroom leren leuk wordt.

Scott laat u meer zien dan alleen wat elke schuifregelaar doet (dat doen de andere Lightroom-boeken ook). In dit boek laat hij hoe u uw eigen workflow voor digitale fotografie ontwikkelt. Hij gebruikt hiervoor twee eenvoudige maar briljante principes die dit boek een fantastisch leermiddel wordt:

- Scott vertelt u in dit boek steeds zijn eigen favoriete instellingen en geteste technieken. Hij weet wat echt werkt en wat niet, en hij vertelt u recht voor z'n raap welke techniek het beste is en welke u beter kunt vergeten (en waarom).
- De indeling van het boek zelf volgt een standaard workflow waarin stapsgewijs alles aan bod komt. Zo gebruikt u Lightroom vanaf het begin als een professional.

Scott weet uit de eerste hand welke problemen moderne digitale fotografen tegenkomen en wat ze willen leren, zodat hun workflow sneller, eenvoudiger en leuker wordt. Dit alles heeft hij slim verwerkt in dit nieuwe boek over Lightroom 4.

Dit is het eerste en enige boek waarin het hele proces op zo'n heldere, samenhangende en visuele manier samenbrengt. Bovendien bevat het boek een hoofdstuk waarin u leert hoe u Adobe Photoshop naadloos opneemt in de lightroom-workflow. Ook leert u enkele van Scotts nieuwste technieken voor portretten en landschapsfoto's. Er is geen snellere, duidelijkere of leukere manier om Lightroom te leren dan met dit baanbrekende boek.

Specificaties

ISBN13:9789043025966
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:438
Druk:1
Verschijningsdatum:19-9-2012
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Expertrecensies (1)

Het Lightroom 4 boek voor digitale fotografen
Jaap Nijssen | 10 september 2009
Wij zijn een groot fan van de boeken van Scott Kelby's. Of het nu gaat over digitale fotografie, het gebruik van Elements, Photoshop of zoals in dit geval Lightroom; Kelby kan u als geen ander de fijne kneepjes bijbrengen. Met dit boek leert u als digitaal fotograaf binnen de kortste keren, op een eenvoudige manier én met heel veel werkplezier Lightroom te gebruiken. Een echte aanrader.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Scott Kelby

Scott Kelby is de best verkopende auteur van de wereld van boeken over digitale fotografie. Hij is tevens hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Photoshop User en voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals. Hij is medepresentator van het veelgeprezen The Grid (de wekelijkse videocast over fotografie) en geeft over de hele wereld workshops fotografie en beeldbewerking. Scott schreef meer dan vijftig boeken, waaronder de bestsellers Het Adobe Photoshop boek voor Digitale fotografen, Het Photoshop Portretten boek en de succesvolle reeks Scott Kelby over Digitale fotografie.

Andere boeken door Scott Kelby

Inhoudsopgave

Inhoud

1. Importeren
- JE FOTO'S PHOTOSHOP LIGHTROOM BINNENKRIJGEN
2. Library
- JE FOTO'S BEHEREN
3. Digitaal: de film
- VIDEO VAN JE DIGITALE CAMERA
4. Op maat
- LIGHTROOM OP JOUW MANIER LATEN WERKEN
5. Basisbewerkingen
- JE FOTO'S ONTWIKKELEN
6. DJ Ontwikkelen (part deux)
- MEER BEWERKINGSMOGELIJKHEDEN
7. Lokale aanpassingen
- JE FOTO'S MAAR GEDEELTELIJK BEWERKEN
8. Probleemfoto's
- DIGITALE CAMERACOMPLICATIES CORRIGEREN
9. Foto's exporteren
- JPEGS, TIFF'S EN MEER OPSLAAN
10. Grijpen naar Photoshop
- LIGHTROOM EN PHOTOSHOP ALS TEAM
11. De liefde op papier
- FOTOBOEKEN MAKEN
12. Presentatie
- JE WERK PRESENTEREN
13. Het grote plaatje
- JE FOTO'S AFDRUKKEN


Index

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het Lightroom 4 boek voor digitale fotografen