Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Toegepaste stromingsleer 7e editie

Paperback Nederlands 2014 9789043027380
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Toegepaste stromingsleer behandelt de principes en toepassingen van stromingsleer. Op overzichtelijke wijze worden fluïdumeigenschappen zoals druk, dichtheid, viscositeit, stroming en statica behandeld. De theorie heeft betrekking op zowel statische als dynamische situaties en wordt gekoppeld aan systemen en toepassingen in de chemische industrie, de scheeps bouw, de offshore, de mecha nische (serie-)fabricage en de milieu- en civiele sector.

Ieder hoofdstuk begint met een introductie en sluit af met opgaven. De concepten zijn helder geformuleerd en verwijzen naar voorbeelden en vraagstukken die de theorie toelichten. Geprogrammeerde instructies maken de student stap voor stap bekend met de verschillende oplossingsprocedures. De uitgebreide bijlagen zijn bruikbare hulpmiddelen bij het beant - woorden van de vraagstukken.

Belangrijke toevoegingen in deze editie zijn onder meer een aantal paragrafen over de drukvariatie in de atmosfeer, bloeddrukmeters, aerostatica, de afleiding van de laminaire Poi - seuille stroming en een uitgebreidere paragraaf over schalingsregels van pompen. Op de bijbehorende XTRA-website staan onder andere alle Excel-spreadsheets die in dit boek zijn gebruikt, extra vragen en uitwerkingen van vraagstukken.

Toegepaste stromingsleer is geschikt voor studenten in het hoger technisch onderwijs, met name bij de opleidingen Werktuig bouwkunde en Civiele Tech - niek, maar ook bij Bouwkunde, Luchtvaarttechnologie en Algemene Operationele Technologie.

Robert L. Mott en Joseph A. Untener zijn verbonden aan de University of Dayton. De bewerking voor de Neder landstalige markt is uitgevoerd door Robert Plat, manager R&D Offshore bij Royal IHC, MTI Holland B.V.

Specificaties

ISBN13:9789043027380
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:7
Verschijningsdatum:15-8-2014
Hoofdrubriek:Schoolboeken
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Robert Mott

Robert L. Mott is verbonden aan de University of Dayton. Eerder verscheen Toegepaste stromingsleer bij Pearson Education. De bewerking voor de Nederlandse markt is verzorgd door Rob Muller verbonden aan de Hogeschool Utrecht en Han van Walraven van de Avans Hogeschool.

Andere boeken door Robert Mott

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Toegepaste stromingsleer 7e editie